Ce a spus Adrian Mutu după victoria mare cu FCSB

Luni, 25 Iulie 2022, ora 00:47
5732 citiri
Ce a spus Adrian Mutu după victoria mare cu FCSB
Adrian Mutu. Foto: Facebook / Adrian Mutu

Tehnicianul echipei Rapid, Adrian Mutu, a declarat duminică seară, după meciul cu FCSB, scor 2-0, că acest succes este pe deplin meritat. El a menţionat că este foarte mulţumit de atitudinea jucătorilor, însă a adăugat şi că echipa are nevoie de întăriri.

“Nu am de ce să mă plâng. Sunt foarte mulţumit de atitudinea jucătorilor. A fost un meci greu, au muncit şi e o victorie meritată. Cred că da, e cea mai importantă victorie, e un meci care contează foarte mult pentru noi. Voiam doar să facem suporterii fericiţi şi ne bucurăm că am reuşit acest lucru.

O victorie meritată pe deplin. Ne mai trebuie un atacant. Mai trebuie întăriri, pentru că şi astăzi pe bancă aveam trei copii de 18 ani. În jocuri ca acesta ai nevoie de jucători cu experienţă. Toţi jucătorii au intrat bine, motivaţi, conectaţi. A fost o victorie muncită, mă bucur că n-am luat gol. Înainte de meci mi-a spus Săpunaru că dă gol, dar cu capul, nu cu piciorul. Mă bucur pentru el şi pentru echipă.

Am avut o discuţie cu el în timpul săptămânii, i-am spus să nu uite că e căpitanul nostru şi că trebuie să gestioneze aceste sentimente. Nu ne gândim la lupta pentru titlu. E o victorie mare, dar de marţi ne gândim la următorul meci, cu Universitatea Craiova”, a spus Mutu la posturile care transmit Superliga.

Formaţia Rapid a învins, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, echipa FCSB, în derbiul etapei a doua a Superligii.

Golurile au fost marcate de Dugandzic '19 şi Săpunaru '40.

Adi Mutu, atac la strategia lui Nelu Varga și la rezultatele CFR Cluj
Adi Mutu, atac la strategia lui Nelu Varga și la rezultatele CFR Cluj
Adrian Mutu a plecat de la CFR Cluj după partida pierdută cu Corvinul Hunedoara în Cupa României. Acesta a aruncat câteva înțepături către Nelu Varga după eșecul drastic cu cei de la...
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
#Adrian Mutu, #Rapid FCSB, #Adrian Mutu antrenor , #stiri Adrian Mutu
Comentarii