Adrian Mutu, îndrăgostit până peste cap de handbalista Neagu."Eram cel mai mare specialist în săruturi din lume"

Sambata, 29 Octombrie 2022, ora 12:28
14965 citiri
Adrian Mutu, îndrăgostit până peste cap de handbalista Neagu."Eram cel mai mare specialist în săruturi din lume"
Adrian Mutu. Foto: Facebook / Echipa națională de fotbal a României

Cunoscut pentru escapadele sale amoroase, Adrian Mutu a povestit un episod neștiut din viața sa.

În carta sa, actualul antrenor al Rapidului dezvăluie momentul când o sportivă i-a picat cu tronc în perioada adolescenței.

Căsătorit a treia oară, Adrian Mutu s-a liniștit din punct de vedere personal.

Fostul fotbalist trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Sandra Mutu.

Cei doi au împreună un băiețel, care nu lipsește niciodată din tribune la meciurile echipei Rapid, unde tatăl său este antrenor.

"Mă îndrăgostisem de Irina Neagu, handbalista de lot olimpic, viitoare campioană mondială de tineret. Ne cunoscuserăm la un bal al bobocilor, la Casa Studenților. Era cu trei luni mai mare decât mine și învăța la Ion Barbu, la doi pași de blocul meu. În tinerețe am fost foarte timid. Ca să încep să vorbesc cu o fată trebuia să îmi fac un plan întins pe câteva luni și, când ne întâlneam, nu mai știam ce să spun.

Aveam atacul în minte dar când ne vedeam nu puteam mai mult de Bună, eu sunt Adi, ce faci?, banalități specifice vârstei. Gata, uitasem tot! Cred că am adunat, la prima relație, trei milioane de kilometri făcuți prin oraș, un ținut de mână și patru cuvinte rostite. Pot spune că am încercuit Piteștiul de mii de ori! Și mai vorbeam, așa, o dată la o oră și jumătate: Ce faci?, Bine, bine!. Și asta era tot!

Când am sărutat-o prima oară, vroiam să fi făcut asta cu vreo trei ore înainte, dar de unde tupeu? Nu mai spun de altele, că începeam cu degetul mic… Dacă simțeam și piele… Puteam spune că eram cel mai mare specialist în săruturi din lume la vremea aceea, pentru că unul singur dura două ore! Când sărea butonul de la bluză ziceai că ai câștigat Champions League…

Asta dacă fata era de vârsta mea. Dacă era mai mare, începeam planul din ianuarie și făceam primii pași prin iunie", a scris Adi Mutu în "Revenirea din infern"

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cum arată Adrian Mutu după ce și-a făcut implant de păr FOTO
Cum arată Adrian Mutu după ce și-a făcut implant de păr FOTO
Adrian Mutu (45 de ani) a apărut pentru prima dată fără șapcă după ce și-a făcut implant de păr la o clinică din Turcia. Adrian Mutu a zburat la o clinică din Turcia în pauza...
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
#Adrian Mutu, #Adrian Mutu dopat, #Femei , #stiri Adrian Mutu