Adrian Mititelu și-a anunțat retragerea din fotbal. Ce se va întâmpla cu FCU Craiova 1948

Marti, 18 Iulie 2023, ora 07:14
6776 citiri
Adrian Mititelu și-a anunțat retragerea din fotbal. Ce se va întâmpla cu FCU Craiova 1948
Adrian Mititelu se retrage din fotbal FOTO facebook

Învins în prima etapă, fără drept de apel de FCSB, Adrian Mititelu a anunțat că plănuiește să iasă din fotbal.

Retragerea sa ar urma să aibă loc în următorii doi ani, deoarece Mititelu ar fi făcut o promisiune familiei în acest sens.

„Îmi vine să fug, doi ani să plec, să nu mai aud de fotbal. Dacă n-ar fi orgoliul ăsta cu CSU și cu Rotaru, vă spun că aș termina-o definitiv. Atenție, aș termina eu, dar clubul ăsta va merge înainte. L-aș ceda, nu l-aș închide. Să fie clar!

Vorbesc doar despre mine. M-aș retrage definitiv, cred că și fiul meu ar face-o, că nu este la fel de atras de fenomen cum sunt eu.

Mai stau până vine cineva să preia clubul, să am garanția că-l duce mai departe. Asta se poate întâmpla peste un an sau peste 20. Dar vă spun că maximum un an, în cel mai rău caz doi mă mai vedeți că vorbesc despre echipa asta.Am promis acasă că îmi închei cariera în fotbal, nu voi mai fi persoană activă. Că aș mai veni la un meci sau m-aș mai distra puțin la un fotbal...

Mai am puțin să consolidez clubul, să terminăm baza și să ajungem la un minus cât mai mic, să fie pierderea anuală la o cifră rezonabilă.

Nu spun asta ca să mă alint. Am obosit, credeți-mă. Am 20 și ceva de ani de stres, necazuri, suferințe, reproșuri și înjurături. Eu aș vrea, dar simt că nu mai pot”, a afirmat Mititelu la PrimaSport, conform gsp.ro.

De ce au scos ucrainenii tancurile americane Abrams din luptă
De ce au scos ucrainenii tancurile americane Abrams din luptă
Ucraina a scos temporar tancurile americane Abrams M1A1 de pe linia frontului, parțial din cauza tacticilor rusești cu drone, au declarat oficialii Pentagonului, citați de The Guardian. În...
Firea îl trimite pe Piedone înapoi la sectorul 5: "Nu vreau să îl jignesc"
Firea îl trimite pe Piedone înapoi la sectorul 5: "Nu vreau să îl jignesc"
Cursa pentru fotoliul de primar al Capitalei se încinge. Gabriela Firea îl trimite pe Cristian Popescu Piedone înapoi la sectorul 5. Ea a a declarat vineri, 26 aprilie, că "ar fi o normalitate"...
#Adrian Mititelu, #fotbal, #retragere, #Craiova, #echipa , #stiri fotbal