Mititelu, implicat intr-un nou scandal

Miercuri, 23 Noiembrie 2011, ora 19:49
2408 citiri
Mititelu, implicat intr-un nou scandal

Finantatorul Universitatii Craiova, Adrian Mititelu, este implicat intr-un nou scandal dupa ce mama fostului portar Cristi Neamtu, decedat pe teren intr-un turneu de pregatire, a inaintat o scrisoare deschisa Federatiei Romane de Fotbal, in care ii acuza pe olteni de nerespectarea acordarii unei rente viagere.

Ioana Cioboata, mama fotbalistului decedat in urma cu noua ani intr-un turneu de pregatire din Cipru, sustine ca a avut mari probleme in incasarea rentei din momentul in care "Stiinta" a fost preluata de Adrian Mititeu.

Dupa publicarea scrisorii pe site-ul oficial al Federatiei Romane de Fotbal, Adrian Mititelu si Ioana Cioboata s-au certat in direct la Radio GSP.

Ioana Cioboata: - Am trimis aceasta scrisoare la FRF pentru a cere un ajutor intr-o problema in care cei din Craiova nu au vrut sa ma ajute. Nici domnul Mititelu si nici la primaria din Craiova. Nu stiu daca sunt suparata pe domnul Mititelu...

Adrian Mititelu: - Doamna sunt si eu aici! V-am sunat si ati avut telefonul inchis. Daca sunteti suparata pe mine de ce nu m-ati cautat si sa-mi spuneti in fata?

IC: - Dar v-am cautat domnu' Mititelu.

AM: - Cand doamna ca sunt aici zi de zi?

IC: - Stie toata lumea de cate ori v-am cautat eu pe dumneavoastra!

AM: - Doamna eu nu stiu cund v-am umilit pe dumneavoastra si nu v-am bagat in seama asa cum sustineti dumneavoastra in acea scrisoare.

IC: - Domnu' Mititelu aceasta scrisoare este facuta impreuna cu un avocat...

AM: - Nu era doamna normal sa-mi faceti o scrisoare, n-ati vorbit deloc cu mine...

IC: - Va mai aduceti aminte cand am stat in ploaie sa va astept...

AM: - Da, doamna si nu ati luat banii?

IC: - Ba da, pe septembrie si octombrie. Ultimii bani i-am luat de la dumneavoastra in decembrie.

AM: - Ati venit sa-mi cereti mie bani cand Piturca era la echipa. Eu v-am dat banii timp de sase ani de zile!

IC: - Este adevarat ca mi-ati dat banii. Chiar daca nu mi i-ati dat in fiecare luna.

AM: - Doamna, eu v-am dat banii de la mine din buzunar, nu de la club. Nu aveam cum sa va dau banii altfel decat cash, in mana. Vreau sa va intreb, in ultimii sase ani de zile ati primit banii?

IC: - Eu am spus la toata lumea ca dumneavoastra mi-ati bani si v-ati tinut de cuvant! De fiecare data trebuia sa dau telefoane si sa fac drumuri...

AM: - Doamna, repet, v-ati luat banii?

IC: - Da, chiar daca au fost situatii cind i-am luat din doua in doua luni.

AM: - Au existat intarzieri, corect.

IC: - Eu imi cer dreptul, drepturile mele....

AM: - Cand spuneti astfel de lucruri de mine...

IC: - Nu va mai ascundeti dupa deget...

AM: - Sa va fie rusine pentru ca ati intrat in jocuri murdare!

IC: - Domnu' Mititelu lasati-ma sa vorbesc si eu. Pana acum am vorbit eu vreodata cu televiziunile sau cu ziarele? Nu! A trecut un an de zile de cand eu nu am mai primit nici un ban. Nu stiam la cine sa mai apelez. Baiatul meu nu a murit pe marginea santului, a murit pe un teren de fotbal. Este singurul meu baiat, am 56 de ani, traiesc dintr-o pensie de 5 milioane.

AM: - Nu puteati, doamna, sa-mi faceti mie o scrisoare in loc sa o trimiteti la Federatie? Din respect pentru Cristi Neamtu eu nu mai vreau sa comentez nimic!

IC: - De 4 ani de zile stau pe drumuri ca sa-mi iau banii.

AM: - Mintiti doamna. Eu ma opresc aici. Gata!

IC: - Eu nu am facut aceasta scrisoare cu vreo intentie. Eu de o luna si ceva ma duc la primaria din Craiova in speranta ca ma ajuta cineva. Dupa tot timpul asta am incercat sa apelez la FRF.

AM: - Puteam sa-mi dea mie domne scrisoarea asta!

IC: - Am pierdut o gramada de bani, domnu' Mititelu! M-am saturat sa tot astept.

AM: - E o scrisoare care vrea sa ma denigreze. Puteti sa faceti ce vreti de acum incolo. Eu am facut o ancheta rapida dupa comunicatul asta si nimeni nu a venit niciodata sa ma caute.

IC: - Domnule eu nu regret ca am facut aceasta scrisoare catre FRF, eu nu stiam ca aceasta va fi postata pe siteul Federatiei.

AM: - E o facatura ordinara!

IC: - Daca voiam sa va fac rau va faceam de-un an de zile, nu acum! Dumnezeu mi-e martor ca n-am vrut sa va fac rau.

AM: - Este o magarie! Pe aceasta doamna nu am vazut-o niciodata in ultimul an de zile. Daca erati de buna credinta puteati sa-mi dati mie aceasta scrisoare.

IC: - Nu are rost sa spun mai multe... Gata, am terminat. Nu mai are rost.

Considerat unul dintre cei mai promitatori portari ai Romaniei, Cristi Neamtu a decedat pe 20 februarie 2002 in Cipru, dupa ce s-a ciocnit violent cu un coechipier. Avea doar 21 de ani.

Cititi, mai jos, scrisoarea inaintata de Ioana Cioboata catre Federatia Romana de Fotbal.

C.F.

FRF a anunțat echipele care au voie să joace în cupele europene. Ce se întâmplă cu Corvinul
FRF a anunțat echipele care au voie să joace în cupele europene. Ce se întâmplă cu Corvinul
FRF a anunţat, vineri, grupările care au primit licenţă pentru participarea la competiţiile de club UEFA şi UEFA WCL, sezonul 2024 – 2025. Comisia pentru acordarea licenţei cluburilor a...
Traian Băsescu avansează o variantă în care Dreapta Unită ar putea să ajungă la guvernare. Ce rezultat crede că va obține AUR
Traian Băsescu avansează o variantă în care Dreapta Unită ar putea să ajungă la guvernare. Ce rezultat crede că va obține AUR
Fostul preşedinte Traian Băsescu este de părere că, în urma alegerilor parlamentare din acest an, se prefigurează un guvern format din partidele care formează actuala coaliţie. El nu...
#Adrian Mititelu, #Mititelu scandal Craiova, #FRF, #Cristi Neamtu murit teren , #Universitatea Craiova