Mititelu arunca bomba: Toti fostii jucatori ai Craiovei, la DNA

Vineri, 20 Ianuarie 2012, ora 20:312131 citiri
Mititelu arunca bomba: Toti fostii jucatori ai Craiovei, la DNA

Toti cei 40 de jucatori care au fost declarati liberi de contract dupa dezafilierea Universitatii Craiova vor fi audiati la Directia Nationala Anticoruptie, a anuntat, vineri, finantatorul Adrian Mititelu.

"Din cate stim, toti cei 40 de fotbalisti care au fost furati de la Craiova vor urma sa fie audiati. Se tine cont si de programul echipelor. Ancheta are si ea un curs, cand considera de cuviinta procurorii ii cheama pe jucatori.

Nu am informatii despre cum vor decurge discutiile. E clar ca lucrurile au legatura cu modul de legitimare la echipele unde au ajuns, cand s-a hotarat transferarea lor si pe ce bani au ajuns jucatorii. Toti cei care au semnat alte angajamente stiau ca Universitatea Craiova va fi dezafiliata, dar nu toti au semnat inainte ca acest lucru sa se intample.", a declarat Mititelu la GSP TV.

Patronul "Stiintei" s-a declarat optimist in privinta rezultatului anchetei: "Va veni lumina si pe strada Universitatii Craiova. Veti vedea rechizitoriul si veti vedea ca nu sunt nebun."

Trei fotbalisti de la Steaua, chemati la DNA

Mititelu loveste din nou in Mircea Sandu: Iata dovada abuzurilor FRF

Fotbalistii Ovidiu Dananae, Andrei Prepelita si Florin Costea, actualmente la Steaua Bucuresti au fost chemati de procurori pentru a da explicatii in cazul dezafilierii Universitatii Craiova.

C.F.