Mititelu anunta o revolutie in fotbalul romanesc

Joi, 05 Aprilie 2012, ora 15:371828 citiri
Mititelu anunta o revolutie in fotbalul romanesc

Adrian Mititelu jubileaza dupa ce FRF si LPF au intrat din nou in atentia Directiei Nationale Anticoruptie si anunta sfarsitul lui Mitica Dragomir ca sef al Ligii Profesioniste.

"Mitica Dragomir face spume, ca iapa lui Tache. A dat in greu, acum. Stie ca i-a venit sfarsitul ca presedinte la LPF si nu il accepta. Sechestrul va fi si pe bani, pentru ca numai cateva imobile nu acopera prejudiciul. Procurorii trebuie sa aplice legea. Au facut foarte multe si au scapat, dar acum li s-a infundat! Abuzul in serviciu e probat.

Au prejudiciat Fiscul si statul roman cu 3,5 milioane de euro. Au rupt niste sechestre, ca sa aiba ei castig. Va intra si Ciubota (avocatul LPF - n.red.) la puscarie! Li se va interzice sa mai poata sa fie in functii, in scurt timp. O sa vedeti ca nu mint!", a declarat Mititelul la Radio Sport Total FM.

Finantatorul Universitatii Craiova a adaugat ca procesul in cazul excluderii "Stiintei" nu va dura foarte mult si ca acesta va duce la indepartarea lui Sandu si Dragomir si curatatea fotbalului romanesc.

"Procesul nu cred ca va dura mai mult de un an si jumatate. Daca stau sa astepte sentinta finala, ii va costa enorm, mai ales ca ar sta Universitatea Craiova trei ani in afara fotbalului. Daca membrii afiliati nu iau masuri si nu procedeaza la rezolvarea situatiei, ii va costa foarte mult! Ma astept ca, intr-o luna de zile, oamenii astia sa dispara din functii. Ma mai astept ca membrii afiliati sa ia act de ce spun eu, sa faca o curatenie juridica si sa creeze un nou statut al fotbalului romanesc, dupa alte criterii. In toamna sper sa avem o conducere serioasa si democratica", a adaugat Mititelu.

Mititelu a pus ochii pe banii LPF

Doi procurori ai Directiei Nationale Anticoruptie au fost prezenti, joi dimineata, la sediul LPF, in legatura cu ancheta privind excluderea Universitatii Craiova.

C.F.