Mititelu, în corzi! Suporterii cei mai devotați i-au dat lovitura de grație

Miercuri, 02 August 2023, ora 21:26
3601 citiri
Mititelu, în corzi! Suporterii cei mai devotați i-au dat lovitura de grație
Peluza Sud nu mai vine la meciuri

Adrian Mititelu a pierdut lupta pentru palmaresul Universității Craiova și acum se vede în fața unui alt moment extrem de dificil.

Concret, suporterii Peluzei Sud au anunțat că nu se vor mai prezenta la meciurile echipei FCU Craiova.

Ei au precizat că nici nu vor migra către CS Universitatea Craiova, echipa lui Mihai Rotaru.

"Începând de azi, 02.08.2023, Peluza Sud își suspendă activitatea. Decizia a fost luată în unanimitate, de toate brigăzile componente.

Ne vedem puși în fața luării unei decizii grele, o decizie care vine odată cu motivarea procesului recent încheiat, conform căreia entitatea sportivă pe care am susținut-o până în acest moment a pierdut palmaresul Universității Craiova, câștigat la aceeași instanță judecătorească în urmă cu câțiva ani. De asemenea, conform aceleași motivări, nici clubul înființat în 2013 la Mogoșoaia, județ Ilfov, nu deține acest palmares, ci îl folosește prin închiriere în scopuri comerciale și sportive.

Nu dorim să recatalogăm această decizie, am mai făcut-o și anterior, ci vrem să menționam că nu ne putem continua prezența și susținerea la o entitate care nu mai are nimic de a face cu Universitatea Craiova. Am așteptat în aceste săptămâni motivarea judecătorească pentru a putea avea toate detaliile pe masă și azi vă prezentăm decizia pe care am luat-o.

Anunțam în mod clar, încă de pe acum, că odată ce echipa noastră dragă va reveni pe gazon vom fi primii prezenți, mai vocali ca niciodată. Pentru a fi cât mai expliciți, date fiind insinuările și paranoia care orbitează în jurul oricărui comunicat, pentru noi Universitatea Craiova este echipa care va deține LEGAL palmaresul (nu prin jocuri de culise), echipa care va juca cu LEUL pe piept și cea care va fi susținută de PELUZA SUD. Această triadă este cea care a dat și va da mereu veridicitate clubului UNIVERSITATEA CRAIOVA. Până când aceste lucruri nu se vor soluționa, Peluza Sud nu va mai fi prezentă la meciul vreunei echipe de club.

Suspendarea reprezintă cel mai dificil lucru pentru un ultras, pentru o persoană care a fost meci de meci pe stadion. O decizie grea, dar corectă, pe care ne-o asumăm public. Poate Știința o să ne mai demonstreze încă o dată ca este nemuritoare și ne vom reîntâlni în Peluza Sud! Până atunci, rămânem o familie unită, nostalgică și cu speranța!

Reamintim că atât ca și până acum, cât si în viitor, singurele anunțuri oficiale ale Peluzei Sud au fost, sunt și vor fi prezentate DOAR prin intermediul acestei pagini!

Știința suntem noi… Peluza Sud!"

FC Voluntari - FCU Craiova, meci crucial în lupta pentru supraviețuire. Echipa care a jucat cu om în plus aproape tot meciul
FC Voluntari - FCU Craiova, meci crucial în lupta pentru supraviețuire. Echipa care a jucat cu om în plus aproape tot meciul
Echipa FC Voluntari a încheiat la egalitate cu FC U Craiova 1948, scor 0-0, marţi, în etapa a şasea din play-out-ul Superligii. Echipa ilfoveană a rămas cu un jucător mai puţin din...
Antrenorul lui Dinamo, răspuns dur pentru fani și contestatari. Ce a răspuns acesta
Antrenorul lui Dinamo, răspuns dur pentru fani și contestatari. Ce a răspuns acesta
Antrenorul croat al celor de la Dinamo, Zeljko Kopic, și-a lăudat jucătorii după ultimul meci, terminat la egalitate, scor 1-1, cu FCU Craiova. Kopic a spus că nu a a greșit strategia...
#Adrian Mititelu, #FCU Craiova, #echipa suporteri, #cs universitatea craiova peluza sud , #stiri fotbal