Adrian Mititelu, dezvăluiri din culisele deciziei Comisiei de Recurs a FRF: ”Cei de la Sepsi au recunoscut”

Marti, 07 Martie 2023, ora 20:44
3257 citiri
Adrian Mititelu, dezvăluiri din culisele deciziei Comisiei de Recurs a FRF: ”Cei de la Sepsi au recunoscut”
Adrian Mititelu

Comisia de Recurs din cadrul FRF, întrunită marţi, a decis ca pronunţarea în cazul U Craiova 1948 – Sepsi să fie dată joi.

"U CRAIOVA 1948 SA vs. ACS SEPSI OSK – Sanctiune disciplinara – Amana pronuntarea la data de 09.03.2023", a anunţat site-ul lpf.ro.

La 15 februarie, Comisia de Disciplină din cadrul FRF a decis sancţiunile după suspendarea meciului Sepsi – FCU Craiova 1948, din Superligă. Craiovenii au pierdut meciul la masa verde, 0-3, au fost penalizaţi cu 22.500 de lei şi au primit sancţiunea de disputare a şase meciuri în deplasare sau pe teren neutru fără suporteri.

La 29 ianuarie, meciul Sepsi – FCU 1948, din etapa a 23-a a Superligii, a fost suspendat din cauza scandărilor rasiste şi xenofobe ale suporterilor.

Adrian Mititelu, patronul FCU Craiova, a comentat decizia de marți, sperând în rejucarea meciului care ar putea stabili ultima calificată în play-off.

„Sunt încrezător! Dacă decizia le va aparține celor 5 membri care ne-au judecat astăzi, sunt încrezător. Dacă decizia se ia în altă parte... Toate argumentele sunt de partea noastră.

Ședinta a durat mult pentru că au fost expuneri, noi am avut 4 sau 5 avocați. Au fost concluzii pe recursul nostru, pe recursul lor. Eu sunt optimist. Cei de la Sepsi nu au avut niciun argument.

Cei de la Sepsi au recunoscut că meciul se putea juca în continuare. Au avut și eI un avocat și pe domnul vicepreședinte. Au fost sinceri! Au zis că se putea juca, dar arbitrul a luat decizia. Eu zic că efectul dorit de Federație s-a produs.

Nimeni nu a mai câștigat cu 3-0 un astfel de meci. Nu poți face așa ceva! În loc să faci o simbioză între relațiile dintre România și Ungaria.

Șansa noastră, dincolo de faptul că legea e foarte clară și nu ne impune nicio responsabilitate, este că lipsește din regulament întreruperea meciului pentru xenofobie. Singurele sancțiuni sunt amenda și jucarea meciului fără spectatori”, a spus Adrian Mititelu.

Ce decizie a luat TVR în legătură cu fiul lui Cristian Țopescu: ”Avem o strategie nouă”
Ce decizie a luat TVR în legătură cu fiul lui Cristian Țopescu: ”Avem o strategie nouă”
Sebastian Felix Ţopescu (24 de ani), fiul regretatului comentator sportiv Cristian Țopescu, a debutat anul trecut ca prezentator la TVR al emisiunii „Vis sau realitate”. Conform...
Încă o lovitură pentru Aryna Sabalenka, după moartea iubitului și eliminarea de la Miami Open
Încă o lovitură pentru Aryna Sabalenka, după moartea iubitului și eliminarea de la Miami Open
Aryna Sabalenka, numărul doi mondial din tenisul feminin, traversează o perioadă în care soarta nu a fi zâmbitoare cu ea. După moartea iubitului ei și eliminarea de la Miami Open,...
#Adrian Mititelu, #dezvaluiri, #culise, #decizie, #FRF , #stiri fotbal