Cum a celebrat interlopul Adrian Corduneanu arestarea la domiciliu. Petrecere cu șampanie pe TikTok VIDEO

Luni, 18 Aprilie 2022, ora 23:26
6947 citiri
Cum a celebrat interlopul Adrian Corduneanu arestarea la domiciliu. Petrecere cu șampanie pe TikTok VIDEO
Adrian Corduneanu, de la arest la șampanie FOTO: colaj Youtube/TikTok

Judecătorii ieșeni au decis luni, 18 aprilie ca interlopul Adrian Corduneanu să rămână în arest la domiciliu. El contestase măsura aplicată în urmă cu trei zile.

Interlopul este anchetat după ce a șantajat un om de afaceri din Iași.

Instanța a respins, ”ca nefondate, contestaţiile formulate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi şi de inculpatul-contestator Corduneanu Adrian împotriva încheierii penale din 13 aprilie 2022, pronunțată de judecătorul de drepturi și libertăți, încheiere pe care o menţine. Definitivă”, au precizat luni, 18 aprilie 2022, judecătorii din cadrul Tribunalului Iași.

Marțea trecută, Adrian Corduneanu a fost reținut pentru 24 de ore după ce a fost săltat de mascați în urma unui denunț de șantaj.

„Pe 12 aprilie 2022, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Iași, cu sprijinul luptătorilor SAS, au efectuat o percheziție domiciliară în municipiul Iași în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de șantaj. Bărbatul de 43 de ani, bănuit de comiterea faptei, a fost dus la sediul Poliției, pentru audieri. Din cercetările efectuate până în prezent a rezultat faptul că acesta ar fi solicitat, prin folosirea de amenințări, de la o persoană, 1.000 de euro și ar fi primit 2.000 de lei”, au precizat reprezentanții IPJ Iași.

Interlopul i-ar fi cerut unui om de afaceri din Iași suma de 1.000 de euro. Acesta i-ar fi dat 2.000 de lei apoi a mers la poliție să facă plângere.

A doua zi, pe 13 aprilie, Adrian Corduneanu a fost plasat în arest la domiciliu.

Imagini cu Adrian Corduneanu dus la instanță de mascați VIDEO Ziarul de Iași

Se pare că Beleaua ar fi avut un complice. Un fost boxer, Călin Dumitru, patronul unei florării din Iași, ar fi încercat să-l influențeze pe afaceristul șantajat de Corduneanu să-i dea acestuia banii. S-a predat pe 14 aprilie după ce a aflat că Adrian Corduneanu a fost arestat la domiciliu. Și el a fost reținut pentru 24 de ore apoi a fost plasat sub control judiciar.

Petrecere cu șampanie după arestarea la domiciliu

După ce a ajuns acasă, Adrian Corduneanu a ținut să arate că nu l-a afectat decizia instanței. Și-a schimbat treningul și a desfăcut o șampanie în timp ce asculta o manea a cântărețului Florin Salam, unul dintre nelipsiții de la petrecerile interlopilor.

Melodia pare să fie un mesaj pentru apropiați sau, mai degrabă, pentru inamici, dacă este să ne luăm după comentariile de pe rețelele de socializare după ce acesta a fost săltat de mascați: ”Legenda spune că Pantera roz avea deja bilet cumpărat pentru București/Ăsta merită să fie în prima linie a frontului...”

”Când credeați că nu mai sunt/ M-am ridicat de la pământ”, se aude pe fundal în timp ce Adrian Beleaua deschide șampania, iar Ramona, soția sa se plimbă părând fericită, în jurul său.

Aici, pe contul său de TikTok, mesajele de apreciere au început să curgă necontenit. Urmăritorii lui i-au trimis mesaje de încurajare și l-au felicitat.

Clanurile interlope care au speriat Iașul

Cel mai cunoscut și mai ”puternic” clan de interlopi este clanul Cordunenilor. Acum aceștia își duc războaiele cu rivalii mai mult pe rețelele de socializare însă unele dintre acestea se materializează în atacuri reale care se termină cu spitalizări.

Istoria clanului Corduneanu, cea mai periculoasă grupare de interlopi din Moldova, a început undeva în jurul anilor '90. În anul 2002 Costel Corduneanu s-a retras din activitatea sportivă, însă deja era cunoscut că lider al grupării de numele căreia avea să se lege infracțiuni grave de crimă organizată.

Clanul Corduneanu activează în Iași, iar numele membrilor grupării au ajuns celebre în toată țara și chiar peste hotare din cauza scandalurilor, a actelor de violență și a furturilor.

Înainte de a fi cunoscut drept liderul celui mai de temut clan de interlopi din Iași, numele lui Costel Corduneanu era legat de performanța sportivă. A fost unul dintre cei mai buni luptători pe care i-a dat municipiul Iași, fiind campion mondial la cadeți, vicecampion european și participant din partea României la două ediții ale Jocurilor Olimpice. La Barcelona, în 1992, unde a obținut locul nouă și la Atlanta, în 1996, când s-a clasat pe locul 14.

Printre cei mai importanți rivali ai fraților Corduneanu sunt membrii clanului Tănase.

O altă grupare de interlopi care a băgat spaima în ieșeni este clanul Gandal. Trei dintre interlopi au fost condamnați recent pentru trafic de persoane și de minori. Aceștia racolau și trimiteau tinere să se prostitueze în atât România, cât și în Anglia sau Germania.

Un alt clan, pe care anchetatorii au reușit în urmă cu cinci ani să-l anihileze, iar toți membrii acestuia să fie băgați la pușcărie pentru o perioadă scurtă de timp este gruparea Gologan.

Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Fostul preşedinte Traian Băsescu afirmă că liderii celor două mari partide din România, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, nu se pot compara ”ca şi calibru” cu unii dintre predecesorii...
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Fostul preşedinte Traian Băsescu, naşul medicului Cătălin Cîrstoiu, este de părere că alegerea acestuia pentru a candida la Primăria generală a Capitalei cu susţinerea PSD şi PNL...
#adrian corduneanu arestat, #adrian beleaua, #clanul Corduneanu, #santaj , #clan interlopi