Cum se poate muri de infarct la 17 ani. Cazul șocant al adolescentei care s-a prăbușit la sala de fitness

Autor: N.G.
Luni, 21 Noiembrie 2022, ora 22:00
12050 citiri
Cum se poate muri de infarct la 17 ani. Cazul șocant al adolescentei care s-a prăbușit la sala de fitness
Destinul Flaviei a fost întrerupt brusc la 17 ani FOTO Facebook

Moartea subită a unei tinere de 17 ani, în timp ce efectua exerciții la o sală de fitness din Alba Iulia, a șocat comunitatea locală. Analizele efectuate au arătat motivul decesului.

Potrivit reprezentanților IPJ Alba, cauza morții tinerei de 17 ani, din Alba Iulia, care a intrat în stop respirator în timp ce se antrena într-o sală de fitness din oraș, a fost un infarct miocardic acut.

Tânăra, care făcuse înot de performanță, nu se afla pentru prima dată într-o sală de forță. Sâmbătă, după o serie de ridicări, nu a mai putut respira. Echipajul de pe ambulanța chemată în ajutor nu a reușit să o salveze, astfel că au declarat decesul fetei de doar 17 ani.

Cum necropsia nu a fost concludentă cu privire la cauza morții, analize suplimentare au fost solicitate în cadrul dosarului penal pentru ucidere din culpă, deschis de poliție. Rezultatul investigațiilor suplimentare a arătat că fata a suferit un infarct miocardic acut, care a dus la insuficiența respiratorie ce i-a adus sfârșitul.

Adolescenta a făcut câteva exerciții cu o bară fără greutăţi, care cântărea în jur de 20 de kg, iar la un moment dat a zis că nu mai poate să respire. A căzut din picioare şi toţi au sărit să o ajute.

Patronul sălii de fitness a sunat la 112 şi a venit Ambulanţa. Din păcate era deja în stop cardio-respirator, deși medicii au efectuat manevre de resuscitare timp de mai bine de o oră. Fata silitoare şi zâmbitoare, voluntar la Crucea Roşie şi Cercetaşii României, care se pregătea de admitere la facultate în Cluj şi planifica să îşi ia permisul auto anul viitor, i-a lăsat pe toţi în stare de şoc. Flavia va fi înmormântată marți, 22 noiembrie.

Colegii și profesorii de la liceul unde învăța adolescenta sunt în stare de șoc și nu își explică cum a fost posibilă o asemenea tragedie. În amintirea ei, elevii au adus flori și lumânări la intrarea în școală. Nimeni nu știa să aibă probleme de sănătate.

”O elevă liniștită, muncitoare, dedicată studiului doar cuvinte de laudă despre ea. Era apreciată de elevi, avea foarte mulți prieteni în școală, apreciată de întregul colectiv didactic”, a spus Valer Cerbu, directorul Colegiul Național ”Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia.

Doliu la Universitatea Craiova. A murit portarul ”Campioanei Unei Mari Iubiri”
Doliu la Universitatea Craiova. A murit portarul ”Campioanei Unei Mari Iubiri”
Fostul portar Florin Oprea, care a fost titular între buturile echipei de fotbal Universitatea Craiova în sezonul 1973-1974, în care alb-albaştrii au cucerit primul lor titlu din palmares, a...
Un tânăr de 21 de ani a fost găsit decedat pe o stradă din Hunedoara. Poliția a deschis dosar penal de moarte suspectă
Un tânăr de 21 de ani a fost găsit decedat pe o stradă din Hunedoara. Poliția a deschis dosar penal de moarte suspectă
IPJ Hunedoara a anunțat că un apel la numărul de urgenţe 112 a anunţat că pe o stradă din Orăştie, judeţul Hunedoara, a fost găsit trupul neînsufleţit al unui tânăr. Poliţiştii...
#adolescenta, #deces, #sala fitness, #alba iulia , #deces