Cum a ajuns o adolescentă de 15 ani partenera sexuală a unui traficant de droguri. Bărbatul ”a ajutat-o” să rămână dependentă

Marti, 17 Ianuarie 2023, ora 15:20
4682 citiri
Cum a ajuns o adolescentă de 15 ani partenera sexuală a unui traficant de droguri. Bărbatul ”a ajutat-o” să rămână dependentă
Dependenta de droguri FOTO: captură Youtube

Un bărbat de 34 de ani din Ilfov este cercetat pentru act sexual cu un minor după ce mama unei adolescente de 14 ani a făcut plângere la poliție cu privire la faptul că acesta i-a dus fiica într-un motel și a întreținut relații sexuale cu ea.

Incidentul a avut loc în ziua de Crăciun a anului trecut iar fata s-ar fi dus de bună-voie, conform unor surse judiciare, însă chiar și așa este vorba despre o faptă penală.

Se pare că fata este copilul unor oameni înstăriți din Popești Leordeni, iar acesta este motivul pentru care persoane dubioase din rândurile traficanților de droguri ar fi încercat să se apropie de ea.

Adolescenta ar fi consumat în trecut substanțe interzise și chiar ar fi ajuns la o clinică de dezintoxicare. Dar acest lucru nu a ajutat prea mult pentru că, după externare, bărbatul de 34 de ani i-ar fi aruncat pliculețe cu droguri peste gard, conform Puterea.ro.

Astfel fata nu a reușit să se lase de droguri.

Pe 25 decembrie 2022, fata a fugit de acasă cu bărbatul de 34 de ani, în timp ce mama ei se odihnea. Când a văzut că aceasta nu răspunde la telefon, femeia a mers direct la domiciliul bărbatului unde a dat doar peste soția lui, căreia i-a povestit totul. Aceasta a încercat să-și sune soțul, dar și el avea telefonul închis.

Ce spune poliția

În seara de 30 decembrie 2022, polițiștii orașului Popești Leordeni au fost sesizați prin plângere, de către o femeie, cu privire la faptul că, la data de 25 decembrie 2022, în jurul orei 18.00, fiica acesteia, în vârstă de 14 ani, a întreținut relații sexuale fără a fi constrânsă, la un hotel din comuna Berceni, cu un bărbat de 34 de ani, iar după ce s-a întors de la hotel, a fost agresată fizic, fiind lovită cu palma peste față, de către o femeie, în vârstă de 36 de ani (n.r. - cel mai probabil soția traficantului).

"Polițiștii din Popești Leordeni efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor condițiilor și împrejurărilor în care s-au săvârșit faptele, în cauză fiind deschis dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de act sexual cu un minor și lovire sau alte violențe, urmărirea penală fiind efectuată sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu.

Conform legii, se pedepsește cu închisoarea de la 1 la 5 ani sau chiar mai mult, între 3 și 10 ani și interzicerea exercitării unor drepturi, atunci când „făptuitorul a abuzat de poziția vădit vulnerabilă a acestuia, datorată unei situații de dependență, unei stări de incapacitate fizică sau psihică ori altei cauze”, se arată în comunicat.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#adolescenta drogata, #traficanti droguri Ilfov, #sex cu minori, #iubita traficant , #politie