Cum să porți adidași negri

Advertorial
Luni, 04 Iulie 2022, ora 13:35
7535 citiri
Cum să porți adidași negri
FOTO: onefashionroom.ro

Pantofii sport au fost, și sunt, de mulți ani, un tip foarte popular de pantofi atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Sunt confortabili, versatili și stilați. Cu toate acestea, există unele persoane care nu stiu cum să poarte corect adidașii negri de damă.

Poți purta adidasi negri dama într-o varietate de moduri, în funcție de efectul pe care îl dorești. Unele femei aleg să îi poarte cu fuste sau rochii, în timp ce altele îi asortează cu blugi sau pantaloni scurți.

Există multe stiluri diferite de adidasi dama negri disponibili pe piață, prin urmare poate fi dificil să știi care pereche este potrivită pentru tine. Iată câteva sfaturi care te vor ajuta să alegi corect adidasii:

Ia în considerare ocazia!

Îi porți intr-o zi relaxată sau pentru un eveniment formal? Gândește-te la ținuta la care îi vei purta deoarece trebuie asortata cu aceștia. Alege un stil confortabil, care ti se potrivește. Odată ce ai luat în considerare acești factori, ar trebui să ai o idee mai bună despre tipul de pantofi sport negri care vor completa tinuta aleasa.

Cum să porți pantofi negri pentru femei?

Există multe moduri prin care femeile pot purta pantofi sport negri. Iată câteva dintre look-urile noastre preferate:

Cu o fustă sau rochie

Adidașii negri pot adăuga o notă de vârf unei ținute feminine. Asortează-i cu o fustă sau o rochie vaporoasă pentru un aspect chic, modern și unic.

Cu pantaloni scurți

Aceasta este o opțiune grozavă pentru o ținută casual de vară. Alege adidași negri, confortabili și respirabili, pentru a-ți menține picioarele reci pe vremea caldă.

Cu blugi

Adidașii negri pot completa o ținută care include o pereche de blugi. Tinuta va fi una potrivită pentru o ieșire de seară. Ia în considerare asortarea lor cu blugi rupți sau învechiți, pentru un aspect modern.

Sperăm că aceste sfaturi v-au inspirat să încercați adidașii negri de damă!

Pantofi negri pentru ocazii nepotrivite?

În timp ce adidașii negri pot fi purtați la diferite ocazii, există câteva momente când ar fi mai bine să îi eviți. De exemplu, dacă mergi la un eveniment formal, nu este o idee bună să porți adidași negri. Ei pot părea prea casual pentru ocazia respectivă.

În plus, adidașii negri pot fi dificil de asortat cu anumite culori sau modele de îmbrăcăminte. Dacă nu ești sigură că vor merge bine cu ținuta, cel mai bine este să îi eviți. Respectă culorile neutre sau modelele simple care sunt ușor de asortat.

Sperăm că aceste sfaturi te-au ajutat să afli mai multe despre purtarea corecta de adidași negri de damă. Ca întotdeauna, simte-te liberă să experimentezi cu look-uri diferite și să găsești ceea ce funcționează cel mai bine pentru tine.

Citește și: Cum se asortează adidașii cu diferite ținute aici.

Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
#adidasi, #purtare adidasi , #femei