"Nu alegem pe cine iubim": Adela Popescu și fiul lui Ilie Dumitrescu în același proiect

Miercuri, 10 Mai 2023, ora 15:24
5062 citiri
"Nu alegem pe cine iubim": Adela Popescu și fiul lui Ilie Dumitrescu în același proiect
Adela Popescu FOTO Facebook

Filmările pentru lungmetrajul „Retreat Vama Veche”, în regia lui Petre Năstase, o comedie romantică urbană, au început la Bucureşti şi Vama Veche. Actriţele Adela Popescu, Ada Condeescu şi Laura Cosoi îşi continuă prietenia din viaţa reală şi în viaţa personajelor principale din filmul al cărui scenariu este scris de Ovidiu Niculescu.

Mihai Mărgineanu, Daniel Nuţă, Toto Dumitrescu, Emilia Popescu, Lia Sinchevici, Smaranda Caragea, Răzvan Fodor, Radu Vâlcan, Ştefan Lupu, Marius Stănescu, Ovidiu Niculescu, Jorge, Mihai Popescu, Vasile Calofir, Cosmina Păsărin, Adelina Pestriţu, Emi Alupei, alături de guest star-ul Florin Călinescu spun o poveste fără efecte speciale, în care, aşa cum anunţă haios echipa, „nimeni nu e albastru ca-n "Avatar", nimeni nu danseaza ca "Joker" şi nimeni nu-l salvează pe Nemo, dar în care totuşi mulţi se vor regăsi”.

"Nu alegem pe cine iubim" este concluzia filmului în care Eva, o psiholoagă specializată în terapia de cuplu, urmează să se mărite şi cele mai bune prietene îi organizează petrecerea burlăciţelor la un retreat discret de tantra-yoga din Vama Veche. Ce nu ştiu ele este că patronii acestuia sunt fostul iubit al Evei şi soţia lui însărcinată şi că instructorii de yoga adevarăţi vor fi înlocuiţi, din cauza unui căţel tekel, cu un pescar, un bucătar şi cu un dascăl din localitate.

„Trăim vremuri în care fericirea se caută mai mult în exterior decât în interior, prin social media, postări şi reacţii la postări, distracţia sună mai bine dacă se vede într-un story pe Instagram, iar liniştea sau, mai bine zis, neliniştea interioară se găseşte mai des pe la sesiuni de yoga şi şedinţe de terapie decât în introspecţii şi analize individuale. Găsim partea amuzantă a acestor vremuri şi râdem, mai ales că toţi ne regăsim în asta într-un fel sau altul. Pot să asigur pe toată lumea că noi ne distrăm şi la filmări, nu doar în social-media, iar spectatorii vor avea porţii întregi de râs şi în cinematografe, nu doar în postări. Hai să fie frumos şi în online, dar şi în realitate!”, spune regizorul Petre Năstase, aflat deja în Vama Veche, în toiul acţiunii.

Filmările lungmetrajului „Retreat Vama Veche” vor avea loc în această vară, iar lansarea în cinematografe se anunţă a fi la începutul anului următor.

Un actor din Las Fierbinți a slăbit zece kilograme din cauza plânsului
Un actor din Las Fierbinți a slăbit zece kilograme din cauza plânsului
Pe cât de puternic pare în serialul Las Fierbinți, pe atât de sensibil este în viața personală. Marius Chivu, interpretul celebrului taximetrist Nicu Rață, a dezvăluit că a trăit o...
Filmul care face concurență marilor pelicule de pe Netflix. Rol controversat pentru un actor cunoscut
Filmul care face concurență marilor pelicule de pe Netflix. Rol controversat pentru un actor cunoscut
Filmul Road House, producție 2024, a smuls aprecieri încă de lansare, deși actorul Jake Gyllenhaal joacă un rol mai puțin obișnuit pentru el. Un fost luptător la categoria mijlocie în...
#Adela Popescu, #Film, #vama veche retreat, #Toto Dumitrescu, #filmari , #stiri media