Acuzat de infidelitate, celebrul Adam Levine se apără: ”Nu mi-am înșelat soția, dar am depășit limita!”

Joi, 22 Septembrie 2022, ora 11:53 3404 citiri
Adam Levine și soția sa, Behati Prinsloo

Cântărețul Adam Levine (43 de ani), solistul trupei Maroon 5, e în centrul unor dezvăluiri incendiare făcute de fotomodelul Sumner Stroh, care susține că artistul căsătorit ar fi avut o aventură extraconjugală cu ea timp de un an.

Acuzațiile frumoasei brunete de 23 de ani vin la puțin timp după ce soția lui Adam Levine, Behati Prinsloo, a anunțat că e însărcinată cu al treilea copil al cuplului.

Sumner Stroh a publicat un videoclip pe Tik Tok în care pretinde că a fost amanta lui Adam Levine, care a vrut să-i folosească și numele pentru viitorul lui copil.

@sumnerstroh Replying to @alanasanders89 ♬ original sound - Sumner Stroh

Adam Levine a reacționat imediat, cu un mesaj în care își recunoaște parțial vina, susținând că nu și-a înșelat soția.

”Se vorbesc multe despre mine acum și vreau să fac lumină. Nu am avut o aventură, nu mi-am înșelat soția, dar am depășit limita într-o perioadă regretabilă din viața mea.

Soția mea și familia mea sunt tot ce îmi pasă în această lume. A fi atât de naiv și de prost încât să riști singurul lucru care contează cu adevărat a fost cea mai mare greșeală pe care am putut-o face vreodată.

Nu voi mai greși niciodată. Îmi asum întreaga responsabilitate. Vom trece peste asta. Și vom trece peste asta împreună”, i-a transmis Adam Levine soției.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com