Botox sau Acid Hialuronic în buze?

Advertorial
Marti, 03 Ianuarie 2023, ora 18:52
5234 citiri
Botox sau Acid Hialuronic în buze?
Medicii recomandă tratamente specifice FOTO / doctorskin.ro

Chiar dacă Acidul Hialuronic în buze a devenit o procedură la fel de firească precum mersul la coafor, există multe informații eronate împământenite in conștiința colectivă.

De exemplu, mulți încă nu știu dacă se pune Botox în buze sau Acid Hialuronic. Aceasta este și una din întrebările cele mai frecvente ale pacienților clinicilor Doctor SKiN, care își doresc o schimbare care să le complimenteze înfățișarea și stima de sine.

Până de curând, singurul răspuns corect era Acid Hialuronic în buze, Botox în riduri. În mod tradițional, diferite fillere pe bază de Acid Hialuronic, de la mărci precum Juvéderm, Restylane și Teosyal, au fost și sunt folosite pentru a mări și îmbunătăți aspectul buzelor, restabilind pierderea de volum.

De asemenea, un alt efect al îmbătrânirii este că arcul lui Cupidon își pierde din definiție, iar buzele se aplatizează. Acidul Hialuronic este utilizat și pentru a reda un contur ferm și tineresc al gurii.

Cu toate acestea, nu doar buzele pline și voluptoase sunt asociate cu tinerețea. Acidul Hialuronic nu oferă rezultatele dorite în cazul în care colțurile gurii sunt lăsate în jos. Pentru a produce un efect de lifting al buzelor, trebuie folosit și Botox.

Botoxul este o neurotoxină care se folosește pentru a îmblânzi liniile și ridurile dinamice cauzate de mișcarea repetată a anumitor mușchi. Acestea sunt adesea numite „riduri de expresie” și sunt de obicei vizibile pe frunte, între ochi, în jurul gurii și pe buzele superioare și inferioare. Injecțiile cu Botox funcționează prin relaxarea mișcărilor musculare în zonele vizate, fapt ce reduce severitatea liniilor fine și a ridurilor.

De asemenea, mai nou, există două alternative pentru augmentarea buzelor: folosirea de Acid Hialuronic sau Botox. În cazul măririi buzelor cu Acid Hialuronic, are loc umplerea acestora, deoarece un filler modifică forma, adăugând volum și structură în anumite puncte specifice. Acidul Hialuronic captează și reține moleculele de apă, fapt ce hidratează intens buzele și le face să pară instantaneu mai pline și mai netede.

Există însă și o nouă tendință folosită pentru mărirea buzelor, denumită ”lip flip”. În loc să se bazeze pe Acidul Hialuronic, este o metodă care folosește Botox. Buza superioară „se răsucește”, dând impresia unei guri mai pline și a unor buze mai mari.

Indiferent dacă ai nevoie doar de Botox, Acid Hialuronic sau o combinație a celor două, la Doctor SKiN beneficiezi de expertiza necesară pentru a obține buzele mult visate!

Nu știi ce ți se potrivește, ai temeri despre rezultatul final sau vrei să afli mai multe detalii înainte de a lua o hotărâre? La Doctor SKiN, consultația la medicul specialist în chirurgie plastică, cu o experiență solidă în injectări, medicină  anti-ageing  și volumetrie  facială  este  gratuită  și  neangajantă.

Programează-te acum pentru o consultație la  031 005.10.15  sau pe adresa  contact@doctorskin.ro!

Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Fostul preşedinte Traian Băsescu afirmă că liderii celor două mari partide din România, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, nu se pot compara ”ca şi calibru” cu unii dintre predecesorii...
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Fostul preşedinte Traian Băsescu, naşul medicului Cătălin Cîrstoiu, este de părere că alegerea acestuia pentru a candida la Primăria generală a Capitalei cu susţinerea PSD şi PNL...
#acid hialuronic, #botox, #Botox riduri, #Acid hialuronic vs Botox, #buze, #tratament , #pielea