Trafic de coșmar și accidente pe drumurile din stațiunile montane. O femeie a murit

Duminica, 26 Decembrie 2021, ora 17:11
4137 citiri
Trafic de coșmar și accidente pe drumurile din stațiunile montane. O femeie a murit
FOTO IPJPrahova

Se circulă bară la bară duminică, 26 decembrie, pe drumurile din stațiunile montane, potrivit polițiștilor, și nu lipsesc nici incidentele.

Un accident a avut loc între două mașini conduse de șoferi cu vârste de 20, respectiv 73 de ani, în satul Potigrafu, județul Prahiva, pe DN 1.

O femeie de 72 de ani a murit în impact.

„Persoana decedată, pasageră în vârstă de 72 de ani. La acest moment se acordă asistență medicală mai multor persoane”, a transmis poliția.

De asemenea, traficul a fost restricționat pe banda nr.1 a sensului spre Ploiești. Cei doi șoferi au fost testați pentru alcool, rezultatul fiind negativ.

Un alt accident a avut loc în Bușteni. Un adolescent de 16 ani a căzut cu ATV-ul.

„Accident montan (minor cazut cu ATV) in Busteni, zona forestiera. Este vorba de un baiat-16 ani, constient, ce prezintă dubla fractura deschisa la nivelul membrului inferior. A fost recuperat de echipajele de interventie”, au transmis autoritățile.

Aglomerație pe șosele

Drumurile de la munte au fost aglomerate încă din prima parte a zilei.

„Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră (12:00), valorile de trafic sunt în creștere pe DN1 Ploiești – Brașov. Între staţiunile Predeal (judeţul Braşov) şi Buşteni (judeţul Prahova), pe sensul de mers către Bucureşti, se circulă în coloană.

Conducătorii auto sunt sfătuiţi să manifeste înţelegere şi disciplină în trafic, să circule cu atenţie sporită şi să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri prezenţi la faţa locului pentru fluidizarea circulaţiei”, a transmis Infotrafic.

Ambulanță lovită de tramvai în București: Transporta un bolnav din Călărași la spitalul Floreasca
Ambulanță lovită de tramvai în București: Transporta un bolnav din Călărași la spitalul Floreasca
Un accident în care au fost implicate o ambulanță și un tramvai a avut loc miercuri, 24 aprilie, în București. Ambulanța transporta un pacient de la spitalul din Călărași la spitalul...
Alerte de vreme rea. Se anunță ploi în aproape toată țara
Alerte de vreme rea. Se anunță ploi în aproape toată țara
ANM anunţă ploi în majoritatea regiunilor ţării, până miercuri dimineaţă, 24 aprilie, dar şi precipitaţii mixte la munte. De asemenea, meteorologii au emis un cod galben de precipitaţii...
#accident, #munte, #trafic Valea Prahovei , #accident
Comentarii
Poza Ionut175
Ionut175
rank 5
condoleante
Poza Ionut175
Ionut175
rank 5
felicitaristatului.smurd.salvare.pompieri.politie.operativ eficient