Monica Tatoiu, despre tatăl tânărului care a provocat accidentul cu doi morți de la 2 Mai: „Amenința că ne omoară cu el de mână”

Luni, 21 August 2023, ora 09:57
18526 citiri
Monica Tatoiu, despre tatăl tânărului care a provocat accidentul cu doi morți de la 2 Mai: „Amenința că ne omoară cu el de mână”
Vlad Pascu, autorul accidentului din stațiunea 2 Mai FOTO Instagram

Monica Tatoiu, cunoscută pentru prezențele sale în studiourile TV, susține că tatăl tânărului care a provocat accidentul cu doi morți din stațiunea 2 Mai, aflându-se sub influența drogurilor, i-a amenințat cu moartea pe ea și pe soțul ei, cu care s-a judecat mai mulți ani într-un proces civil.

„Îl știu de când era mic (n.r. pe tânărul care a provocat accidentul), avea 3-4 ani. Tatăl lui amenința că ne omoară, că ne face, că ne drege cu el de mână. Avea exact aceeași coafură, aceeași atitudine pe care o are copilul acum. Ne amenința pentru că îl împiedicam să pună mâna pe pepiniera Bucureștiului. Voiam să salvăm un parc, niște copaci, niște păsări.

Am avut trei sau patru ani procese cu el. Soțul meu s-a îmbolnăvit grav atunci. Până la urmă l-a dovedit, dar atenție! Acest om, tatăl acestui copil... copilul nu are nicio vină. Tatăl acestui copil a încheiat o afacere de 17 milioane de euro cu bani cash în fața unui notar care ulterior în 2017 a fost trimis în judecată și condamnat.

Am trimis documente la spălarea banilor și nimeni nu s-a deranjat. Nu ne punem întrebări că acești părinți au niște relații care îl vor salva pe acest copil de pușcărie? Și nu-i interesează de cei doi copii morți? Trăim într-o țară înfiorătoare. Acești oameni au ucis doi copii prin copilul lor și și-au ucis și copilul”, a declarat Monica Tatoiu, potrivit dcnews.ro, la România TV.

Monica Tatoiu a mai spus că a vorbit despre tatăl tânărului și într-un alt context în care a fost invitată la România TV.

„Tatăl lui mă amenința și mă înjura pentru că am îndrăznit să nu-l las să pună mâna pe un parc. La voi în emisiune am pomenit de el acum vreo 3-4 ani într-un alt context. Este domnul Pascu cu 17 mil. euro cash încasați în fața unui notar care, după o perioadă, a fost anchetat de DNA și condamnat. Banii au fost de la niște investitori din Sicilia, din Catania, unde probabil o să-l trimită și pe fii-su după ce-l scapă”, a mai spus Tatoiu.

Un tânăr în vârstă de 19 ani a provocat accidentul tragic din 2 Mai, în urma căruia două persoane au murit, după ce a intrat cu mașina într-un grup de opt pietoni, sâmbătă, 19 august.

Bărbatul conducea un Mercedes decapotabil cu numere de București. A fugit de la locul accidentului, însă polițiștii l-au depistat în apropiere de Vama Veche. A fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv pentru cocaină, amfetamină și metamfetamină.

În urma accidentului rutier, au murit pe loc o tânără de 20 de ani și un tânăr de 21 de ani.

De asemenea, au mai fost răniți doi tineri, de 19 ani, respectiv 20 de ani, și o tânără, de 20 de ani.

O maşină a fost cuprinsă de flăcări, după ce a intrat într-un buldoexcavator. Șoferul a fugit de la locul incidentului și nu a fost găsit
O maşină a fost cuprinsă de flăcări, după ce a intrat într-un buldoexcavator. Șoferul a fugit de la locul incidentului și nu a fost găsit
Un autoturism a luat foc după ce, în noaptea de joi spre vineri, a intrat într-un buldoexcavator parcat pe o stradă din municipiul Roman, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#accident, #2 mai, #Tata, #monica tatoiu , #accident