Bărbat salvat după ce a căzut într-o râpă în pădure. Acesta a fost găsit înghețat de frig și semi-conștient

Luni, 27 Decembrie 2021, ora 20:16
2263 citiri
Bărbat salvat după ce a căzut într-o râpă în pădure. Acesta a fost găsit înghețat de frig și semi-conștient
Bărbatul a fost găsit semi-conștient FOTO News.ro

Poliţiştii din oraşul Bocşa, judeţul Caraş-Severin, au fost alertaţi în urma unui apel la numărul de urgenţă 112 în care un bărbat de aproximativ 60 de ani anunţa că a alunecat într-o râpă din pădure, că este rănit şi că nu mai poate ieşi.

După aproximativ două ore de căutări, poliţiştii l-au găsit semi-conştient şi îngheţat de frig. Au aprins un foc pentru a-l încălzi, până la sosirea echipajului medical.

Potrivit IPJ Caraş-Severin, bărbatul a fost cel care a sunat la numărul de urgenţă 112.

”«Am alunecat într-o râpă, în pădure, sunt rănit şi nu mai pot să ies!» Aşa a sunat strigătul de ajutor la 112, al unui bărbat de aproximativ 60 de ani, care în această după-amiază a fost găsit de către colegii noştri de la Poliţia Oraşului Bocşa, căzut într-o râpă în pădurea dintre localităţile Doclin şi Biniş, la aproximativ 20 de kilometri de Biniş, fiind rănit, semi-conştient şi îngheţat de frig. După direcţionarea la faţa locului a echipajului de poliţie, colegii noştri dispeceri au încercat să păstreze legătura telefonică cu barbatul, la un moment dat conexiunea întrerupându-se”, se arată într-un comunicat de presă, de luni, al Poliţiei Caraş- Severin.

Căutările au durat aproximativ două ore.

”Împărţiţi în mai multe echipe, împreună cu pădurarul care are în responsabilitate zona, după aproximativ 2 ore de căutări, poliţiştii l-au găsit pe bărbat, semi-conştient, într-o râpă de aproximativ 15 metri, în care căzuse după ce încercase să scoată oile pe care le ducea la păscut pe câmp, acesta fiind cioban în zonă. Până la sosirea echipajului medical, colegii noştri au reuşit, chiar dacă vremea era ceţoasă şi ploioasă şi solul ud, să aprindă un mic foc în preajma bărbatului care risca să intre în şoc hipotermic”, mai transmite IPJ Caraş-Severin.

Ulterior, acesta a fost preluat de echipajul Serviciului de Ambulanţă şi transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe, în acest moment starea bărbatul fiind stabilă.

UPDATE Accident grav în Dolj, unde două mașini s-au ciocnit, iar una a luat foc. O femeie de 35 de ani a murit
UPDATE Accident grav în Dolj, unde două mașini s-au ciocnit, iar una a luat foc. O femeie de 35 de ani a murit
ISU DOLJ a anunțat că un grav accident rutier a avut loc, joi, 28 martie, în judeţul Dolj, unde două maşini s-au ciocnit, iar una a luat foc. Cinci persoane aflate în autoturisme vor fi...
Polițiști austrieci, criticați pentru că au primit cadouri din partea Ambasadei Rusiei
Polițiști austrieci, criticați pentru că au primit cadouri din partea Ambasadei Rusiei
Mai mulți polițiști din Viena au fost văzuți ieșind din ambasada Rusiei cu pungi de cadouri. Ar trebui să se abțină de la a face asta în viitor. Dar nu a fost o greșeală, spun șefii...
#accident, #salvamontisti, #politisti , #accident