Accident mortal în județul Constanța. Un bărbat de 27 de ani și unul de 40 au murit și un altul este în stare gravă

Sambata, 22 Ianuarie 2022, ora 14:30 4214 citiri
Potrivit SAJ Constanţa, la faţa locului, cadrele medicale au găsit un bărbat de 27 de ani care era deja decedat, unul de 40 de ani pentru care s-au efectuat manevre de resuscitare FOTO dobrogea.tv

ISU Dobrogea a fost solicitat să intervină la un accident grav ce a avut loc sâmbătă, 22 ianuarie, pe drumul comunal DC87, la intrare în localitatea Galeșu, spre Poarta Albă.

Potrivit SAJ Constanţa, la faţa locului, cadrele medicale au găsit un bărbat de 27 de ani care era deja decedat, unul de 40 de ani pentru care s-au efectuat manevre de resuscitare, dar a fost declarat şi el decedat. Un al treilea bărbat a fost transportat în comă la spital, informează dobrogea.tv.

,,În cursul zilei de sâmbătă, 22 ianuarie, în jurul orei 11.54, polițiștii constănțeni au fost sesizați despre producerea unui accident rutier pe DJ 87, la ieșire din localitatea Nazarcea. Din primele cercetări, un autoturism, în care se aflau 3 persoane, cu vârste cuprinse între 25 și 40 de ani, a părăsit partea carosabilă, rasturnându-se. În urma accidentului rutier, a rezultat decesul a două persoane, precum și vătămarea corporală gravă a celei de-a treia. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală”, a transmis IPJ Constanța.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii