Trei persoane, transportate la spital în urma unui accident pe un drum din Giurgiu

Joi, 22 Septembrie 2022, ora 23:16 1347 citiri
Un bărbat şi două femei au fost transportaţi joi seară la spital în urma producerii unui accident între două autoturisme pe DN 5, Giurgiu-Bucureşti FOTO Facebook/ ISU Giurgiu

Un bărbat şi două femei au fost transportaţi joi seară la spital în urma producerii unui accident între două autoturisme pe DN 5, Giurgiu-Bucureşti, în dreptul localităţii Plopşoru.

ISU Giurgiu a fost solicitat în această seară să intervină pe DN 5, Bucureşti-Giurgiu, în dreptul localităţii Plopşoru, în urma producerii unui accident rutier. La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului Giurgiu, cu o autospecială de stingere, un echipaj SMURD şi o ambulanţă SAJ. Echipele de intervenţie au constatat că accidentul s-a produs între două autoturisme în care se aflau patru persoane. Trei dintre acestea au avut nevoie de îngrijiri medicale”, se arată într-un comunicat de presă emis de ISU Giurgiu.

Paramedicii SMURD au preluat o tânără, în vârstă de aproape 18 ani, pe care au transportat-o la spital.

Alte două persoane, un bărbat şi o femeie, au fost transportate la spital cu ambulanţele SAJ.

Pompierii asigură măsurile de prevenire a incendiilor prin deconectarea bornelor de la bateriile autoturismelor şi acţionează pentru sablarea părţii carosabile.

Poliţiştii sosiţi la faţa locului efectuează cercetări cu privire la cauzele şi condiţiile producerii accidentului.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii
Poza CodrinV
CodrinV
rank 2
Serialul „Accidentul”