Accident cu cinci victime, în județul Tulcea. Trei dintre răniți sunt ucraineni VIDEO

Sambata, 14 Mai 2022, ora 12:49
3328 citiri
Accident cu cinci victime, în județul Tulcea. Trei dintre răniți sunt ucraineni VIDEO
O femeie rănită a fost preluată cu elicopterul SMURD FOTO news.ro

Un grav accident rutier, în care au fost implicate două autoturisme, iar cinci persoane au fost rănite, a avut loc, sâmbătă, în judeţul Tulcea. Trei dintre victime, printre care şi un copil de cinci ani, sunt cetăţeni ucraineni. O femeie rănită a fost preluată de elicopterul SMURD.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Tulcea a anunţat că pompierii din cadrul Detaşamentului Tulcea au fost solicitaţi, sâmbătă, să intervină la un accident rutier produs între două autoturisme, la ieşirea din localitatea Izvoarele, la intersecţia DN 22F cu DJ 229. La faţa locului au fost direcţionate un echipaj de descarcerare şi un echipaj cu o autospecială de stingere. De asemenea, a intervenit şi un elicopter SMURD.

Echipele de intervenţie au descarcerat o femeie în vârstă de 34 de ani, care a fost predată Serviciului Judeţean de Ambulanţă Tulcea. De asemenea, pasagera din acelaşi autoturism, în vârstă de 33 de ani, a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Tulcea cu elicopterul SMURD.

În evenimentul rutier a fost rănit şi un copil în vârstă de cinci ani, care, de asemenea, a fost dus la spital, starea sa fiind stabilă.

Cele trei persoane rănite erau în acelaşi autoturism înmatriculat în Ucraina.