Tragedie în Grecia: Doi morți într-un accident produs de apariția unor mistreți, pe un drum în apropierea Salonicului VIDEO

Marti, 12 Iulie 2022, ora 17:21
4450 citiri
Tragedie în Grecia: Doi morți într-un accident produs de apariția unor mistreți, pe un drum în apropierea Salonicului VIDEO
Imagine de la locul accidentului FOTO captură YouTube

O tragedie a avut loc la Kilkis luni seara, 11 iulie, la km 62 al Noului Drum Național Salonic - N. Petritsiou. Doi bărbați și-au pierdut viața și patru persoane au fost rănite, printre care și trei polițiști.

În accident au fost implicate trei mașini, bilanțul tragic fiind de doi morți și patru răniți, inclusiv cei trei polițiști.

La aproximativ 11:30, luni seara, un vehicul de serviciu condus de un bărbat de 42 de ani a dat peste o turmă de mistreți și a virat.

Potrivit localului eidisis.gr, o mașină în trecere cu un șofer de 53 de ani și un pasager de 48 de ani s-a ciocnit cu vehiculul oficial, accidentul soldându-se cu moartea tragică a celor doi bărbați și rănirea celor trei polițiști.

În același punct, un al treilea vehicul condus de un bărbat de 56 de ani, în care se afla și o pasageră de 50 de ani, cetățeni din Skopje, s-a izbit de mistreți, rănind femeia.

Cei patru răniți au fost transportați cu ambulanțele la Spitalul General Kilkis.

Cum s-a întâmplat accidentul

Președintele comunității locale Plagia Kilkis, Giorgos Khourseidis, a vorbit pentru protothema.gr, explicând cum a avut loc tragicul accident.

„Amândoi oamenii, șoferul și pasagerul, erau din satul nostru. Am mers la locul accidentului. Mașina de patrulare venea de la Doirani la Kilkis. Niște mistreți au ieșit în fața lui, am numărat cinci uciși”, a menționat el.

„Mașina de patrulare a lovit mistreții, a intrat pe sensul opus, în fața era o mașină din Skopje. Șoferul a încercat să-l evite și a ieșit de pe șosea”, a adăugat el.

Zona este plină de mistreți

Zona este plină de mistreți și, în repetate rânduri, președintele comunității a făcut recomandări de a începe vânătoarea din timp, pentru a nu se crea probleme grave și accidente de circulație.

„Bărbatul de 53 de ani, era tatăl a cinci copii, cel mai mare avea 26 de ani și cel mai mic, pe care l-am botezat, avea 10 ani. Prietenul lui era din satul vecin Koromilia. Avea 48 de ani și nu avea copii. Este o tragedie uriașă, nici nu mă pot gândi la asta. Suntem cu toții șocați. Durerea este mută”, a adăugat acesta. „Nu există cuvinte pentru a descrie ceea ce s-a întâmplat. Copiii au rămas orfani și două familii sunt în doliu”, a conchis Khourseidis, potrivit thessnews.gr.

Zeci de morți, militari și civili, după mai multe atacuri ale armatei israeliene în Siria VIDEO
Zeci de morți, militari și civili, după mai multe atacuri ale armatei israeliene în Siria VIDEO
Atacuri lansate, vineri dimineaţă, de Israel în oraşul Alep din nordul Siriei au dus la moartea a 38 de persoane, inclusiv cinci membri ai grupării armate libaneze Hezbollah, afirmă două...
Ucraina anunță că a doborât 26 de drone rusești. Atacurile Rusiei au ucis cel puţin patru persoane şi au rănit treizeci
Ucraina anunță că a doborât 26 de drone rusești. Atacurile Rusiei au ucis cel puţin patru persoane şi au rănit treizeci
Forţele ucrainene au doborât 26 de drone de atac ruseşti în estul şi sudul ţării în cursul nopţii de miercuri spre joi, a anunţat un înalt oficial al armatei, potrivit AFP. "Inamicul...
#accident, #Grecia, #morti, #raniti, #mistreti , #Grecia
Comentarii