Accident grav la Iași. Cinci persoane transportate la spital

Duminica, 31 Decembrie 2023, ora 09:23
2127 citiri
Accident grav la Iași. Cinci persoane transportate la spital
Cinci persoane rănite în urma unui accident la Iași, pe șoseaua Bucium Foto: stiripesurse.ro

Cinci persoane au fost transportate la spital după ce, în cursul nopţii de sâmbătă spre duminică, 31 decembrie, autoturismele în care se aflau au fost implicate într-un accident rutier pe şoseaua Bucium.

Poliția a deschis dosar penal pe numele tânărului care a pierdut controlul volanului.

"În seara zilei de 30 decembrie, ora 23,40, poliţia a fost sesizată prin apel 112 despre faptul că pe şoseaua Bucium din municipiul Iaşi s-a produs un accident rutier soldat cu victime. La faţa locului, poliţiştii au stabilit faptul că şoferul unui autoturism, un tânăr de 19 ani, din municipiul Iaşi, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi ar fi pătruns pe sens opus, moment în care ar fi intrat în coliziune frontală cu un alt autoturism, condus regulamentar de un tânăr de 19 ani, din municipiul Iaşi. În urma impactului, cinci persoane au suferit leziuni, fiind transportate la spital pentru îngrijiri medicale", a declarat Adina Ioana Ciobanu, purtător de cuvânt la IPJ Iaşi.

Potrivit sursei citate, unul dintre conducătorii auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ, celuilalt şofer fiindu-i prelevate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

"A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de "vătămare corporală din culpă". Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul şi pentru luarea măsurilor legale care se impun", a menţionat sursa citată.

O fetiță de 4 ani a murit după ce a sărit în fața unei mașini, la Orăștie. Poliția a deschis o anchetă
O fetiță de 4 ani a murit după ce a sărit în fața unei mașini, la Orăștie. Poliția a deschis o anchetă
IPJ Hunedoara a anunțat că o fetiţă de 4 ani, din Orăştie, lăsată nesupravegheată, a sărit în faţa unei maşini, fiind grav rănită. Copila a fost dusă de urgenţă la spitalul din...
Incendiu la o sală de jocuri din Giurgiu. Poliția a deschis un dosar penal
Incendiu la o sală de jocuri din Giurgiu. Poliția a deschis un dosar penal
Poliția din Giurgiu a anunțat că o sală de jocuri din localitatea Cosoba a ars în totalitate, în noaptea de duminică spre luni, 22 aprilie. Primele verificări arată că incendiul a...
#accident rutier Iasi, #bucium, #persoane ranite accident, #spital, #ancheta politie, #dosar penal , #accidente rutiere