Monica Macovei explică ce s-a întâmplat în accidentul rutier în care a fost implicată: "Nu am pierdut controlul mașinii nici o secundă"

Sambata, 08 Octombrie 2022, ora 20:26
7275 citiri
Monica Macovei explică ce s-a întâmplat în accidentul rutier în care a fost implicată: "Nu am pierdut controlul mașinii nici o secundă"
Monica Macovei, fost ministru al Justiției FOTO: Facebook/ Monica Macovei

Fostul ministrul al Justiției, Monica Macovei, a explicat, la aproape 7 ore după accidentul de la Mangalia, în urma căruia un motociclist a fost grav rănit, ce s-a întâmplat de fapt.

”Mulțumesc tuturor celor care v-ați gândit la mine. Astăzi am fost parte a unui accident rutier. Încep să îmi revin din starea de șoc. Conducând de la 2 Mai spre Mangalia, pe banda mea și nu pe contrasens, un motociclist a intrat din plin în aripa stângă a mașinii, moment în care airbags s-au declanșat, cauciucul din stânga față s-a spart. Nu am pierdut controlul mașinii nici o secundă. Urmare a spargerii cauciucului din partea stânga față, mașina a mers încet spre stânga, oprindu-se într-un scuar mic, cu vegetație. Sper ca motociclistul să își revină, de câteva ore încerc să obțin informații despre starea lui”, a scris Monica Macovei pe Facebook.

Motociclistul rănit în accidentul produs la ieșirea din Mangalia a fost dus în stare gravă la spital.

Sursele Ziare.com spun că ar fi vorba despre un fost angajat al MAI, în prezent pensionar. Nu au oferit mai multe detalii referitoare la identitatea acestora.

Accidentul s-a produs duminică, 8 septembrie, în jurul orei 13.05, pe DN 39, între municipiul Mangalia și localitatea 2 Mai.

”Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între un autoturism, condus de o femeie, de 63 de ani, și o motocicletă, condusă de un bărbat, de 56 de ani.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală gravă a motociclistului.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală”, a transmis IPJ Constanța.

Pe de altă parte, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Constanța a transmis că în urma impactului s-a produs un incendiu, în care motocicleta a ars, iar motociclistul, „conștient și cu politraumatisme, a fost transportat la spital de echipajul Serviciului de Ambulanță Județean”.

Centrul Infotrafic al Poliției Române a precizat că „s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate un motociclist și un autoturism”, iar în urma impactului a rezultat „rănirea gravă a motociclistului”.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Monica Macovei, condamnată la şase luni de închisoare cu suspendare pentru accidentul de la Mangalia
Monica Macovei, condamnată la şase luni de închisoare cu suspendare pentru accidentul de la Mangalia
Fostul ministru al Justiţiei Monica Macovei a fost condamnată, vineri, la şase luni de închisoare cu suspendare pentru accidentul de la Mangalia, în urma căruia un motociclist a fost rănit....
Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Partidele politice, alianţele, organizaţiile cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale şi candidaţii independenţi vor putea, începând de marţi până pe 30 aprilie, ora 23.59,...
#accident monica macovei, #motociclist ranit, #reactie monica macovei, #accident Mangalia , #accident
Comentarii
Poza CodrinV
CodrinV
rank 2
7 ore i-au trebuit ca sa explice
Poza Nonpolitikon
Nonpolitikon
rank 5
Da', era fo unu' treaz?