Reacția tatălui Raisei la scrisoarea trimisă de polițistul care i-a curmat viața fetiței: ”Ar trebui să meargă pe șantier”

Vineri, 21 Ianuarie 2022, ora 22:06 4570 citiri
Polițistul Constantin Popescu le-a trimis părinților Raisei o scrisoare în care își cere iertare FOTO amator

Iulian Barbu, tatăl fetei care a fost accidentată mortal de un polițist pe o trecere de pietoni din București, a reacționat vineri seară, după ce a primit scrisoarea trimisă de cel care i-a ucis fiica.

Tatăl Raisei a respins orice posibil ajutor pe care l-ar putea primi familia de la polițist.

”Nu are cu ce să ne ajute el pe noi. De iertat, nu știu dacă pot să spun că l-am iertat. O să-l ierte Dumnezeu. Nu sunt furios pe el. Toate la rândul lor. Ar trebui să nu mai poarte haina de polițist. Nu o merită. Să meargă că pe șantier, sunt o groază de oameni care au nevoie de el”, a declarat Iulian Barbu la Antena 3.

Potrivit sursei citate, bărbatul a mai identificat un martor la accidentul mortal, care avea o cameră de bord pe mașină.

”A fost prima mașină, imediat după el (polițist - n.red), pe care polițistul a pus-o să blocheze drumul”, a mai spus Iulian Barbu.

Reacția acestuia vine după ce polițistul Constantin Popescu le-a trimis părinților fetei o scrisoare în care își cere iertare și le propune să le trimită un ajutor pentru înmormântare.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com