Reacția tatălui Raisei la scrisoarea trimisă de polițistul care i-a curmat viața fetiței: ”Ar trebui să meargă pe șantier”

Vineri, 21 Ianuarie 2022, ora 22:06 4112 citiri
Polițistul Constantin Popescu le-a trimis părinților Raisei o scrisoare în care își cere iertare FOTO amator

Iulian Barbu, tatăl fetei care a fost accidentată mortal de un polițist pe o trecere de pietoni din București, a reacționat vineri seară, după ce a primit scrisoarea trimisă de cel care i-a ucis fiica.

Tatăl Raisei a respins orice posibil ajutor pe care l-ar putea primi familia de la polițist.

”Nu are cu ce să ne ajute el pe noi. De iertat, nu știu dacă pot să spun că l-am iertat. O să-l ierte Dumnezeu. Nu sunt furios pe el. Toate la rândul lor. Ar trebui să nu mai poarte haina de polițist. Nu o merită. Să meargă că pe șantier, sunt o groază de oameni care au nevoie de el”, a declarat Iulian Barbu la Antena 3.

Potrivit sursei citate, bărbatul a mai identificat un martor la accidentul mortal, care avea o cameră de bord pe mașină.

”A fost prima mașină, imediat după el (polițist - n.red), pe care polițistul a pus-o să blocheze drumul”, a mai spus Iulian Barbu.

Reacția acestuia vine după ce polițistul Constantin Popescu le-a trimis părinților fetei o scrisoare în care își cere iertare și le propune să le trimită un ajutor pentru înmormântare.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News