Polițistul care a lovit-o mortal pe Raisa a trimis o scrisoare familiei fetiței: ”Am greșit, am greșit și nu știu ce pot să mai fac”

Vineri, 21 Ianuarie 2022, ora 17:15 9355 citiri
Polițistul i-a propus familiei Raisei să îi trimită ajutor de înmormântare

Polițistul Constantin Popescu, care a accidentat-o mortal pe Raisa pe o trecere de pietoni din București, le-a trimis părinților fetei o scrisoare în care își cere iertare.

Scrisoarea a fost făcută publică de Adrian Cuculis, avocatul familiei Raisei.

”Îndurerată familie,

Nici nu știu cum să încep, durerea pe care v-am pricinuit-o îmi este de neimaginat și știu că orice aș spune în aceste momente în fața dumneavoastră nu mai are importanță, dar totuși vreau să îmi cer iertare, știu că nu o veți primi dar...

Îmi exprim regretul profund față de familia dumneavoastră nevoită să treacă prin acest tragic eveniment.

Nu pot să mai fac nimic, aș da orice să pot să întorc timpul, orice!

Pot doar în aceste momente să mă rog la Dumnezeu să aibă grijă de sufletul fetiței dumneavoastră, sunt convins că o va face, și mă rog în același timp să vă dea Dumnezeu putere în aceste momente grele pe care eu vi le-am cauzat.

Știu că nu am cum să vă cer acum să mă iertați, nici nu mă aștept la asta acum, doar atât sper ca în viitor să nu mă mai percepeți ca un criminal, ci ca pe un om care v-a greșit enorm și care va trăi toată viața cu această grea apăsare.

Am greșit, am greșit și nu știu ce pot să mai fac.

Îmi trec multe gânduri și oricât aș scrie tot aici revin, regret enorm cele întâmplate și aș da orice să pot să mă întorc și să îndrept ce am făcut.

Aș dori, dacă se poate, să vă trimit un ajutor pentru înmormântare.

Orice pot să ofer, o voi face!

Sincere regrete!”, a scris polițistul.

Raisa şi o altă fetiţă de 11 ani au fost lovite de o maşină a Poliţiei în timp ce traversau strada pe o trecere de pietoni din Sectorul 1 al Capitalei, săptămâna trecută.

La audieri, polițistul a recunoscut că avea viteză excesivă, că în ziua respectivă nu se afla în misiune şi că pur şi simplu nu a văzut nimic. Acesta a mai declarat că avea girofarul pornit pentru că voia să se asigure că este vizibil.

În urma accidentului, polițistul a fost eliberat din funcție. Instanța a decis să fie cercetat sub control judiciar, fiind urmărit penal pentru ucidere din culpă.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News