Idei de accesorii pe care le poți purta atunci când ieși în oraș

Advertorial
Vineri, 08 Martie 2024, ora 13:59
2357 citiri
Idei de accesorii pe care le poți purta atunci când ieși în oraș
FOTO: Shutterstock.com

Ieșirile în oraș pot avea diverse scopuri, precum socializarea cu prietenii, mersul la cumpărături, o întâlnire la restaurant sau la cafenea, participarea la evenimente culturale, de divertisment sau vizitarea unui loc nou.

Este important să te simți confortabil și plină de încredere în ținuta pe care o porți, deoarece acest lucru poate influența modul în care te simți și modul în care te percep cei din jurul tău. De exemplu, îmbrăcămintea casual este adesea practică și ușor de purtat, ceea ce poate fi convenabil atunci când ești în mișcare sau dorești să te simți lejer. În ceea ce privește accesorizarea, iată câteva idei:

1. Geantă tip plic

O geantă tip plic este foarte practică și potrivită atât în cadrul evenimentelor formale, cât și la o simplă ieșire în oraș. Prin urmare, este o achiziție bună pentru garderoba ta. Aceasta poate completa perfect o multitudine de ținute și poate fi ușor asortată, fie că este vorba despre o rochie de seară, un costum elegant sau chiar o ținută casual. Va adăuga cu siguranță un plus de stil, indiferent de ocazie.

Datorită dimensiunilor mici, geanta plic poate fi purtată cu ușurință în mână sau sub braț. În plus, simpla ei prezență oferă personalitate ținutei, în funcție de materialul din care e confecționată. Fie că e vorba de satin, catifea sau piele, geanta te aduce mai aproape de stilul elegant sau casual pe care ți-l dorești.

Poți opta pentru genți semnate de designeri celebri, cum ar fi geanta plic Valentino Garavani. O asemenea investiție în imaginea ta va eleva instant orice ținută alegi și va rămâne una dintre piesele centrale din garderoba ta pentru ani la rând.

2. Ochelari de soare moderni

Ochelarii de soare sunt perfecți atunci când ieși în oraș vara, pe timp de zi. Nu ezita să îi folosești în primul rând pentru a-ți proteja ochii, dar și pentru a aduce un element chic look-ului. De asemenea, ochelarii de soare pot adăuga un plus de stil și personalitate unei ţinute. Există o varietate mare de modele și culori disponibile, astfel încât poți alege un model care să se potrivească perfect cu fizionomia feței tale.

Sunt extrem de versatili și pot fi asortați cu o varietate de ținute, de la blugi și tricouri până la rochii vaporoase de vară sau pantaloni scurți. Îi poți utiliza cu succes chiar și în anotimpurile reci, pentru un plus de stil în zilele însorite.

3. Beretă pentru un look boem sau retro

O beretă este un accesoriu iconic inspirat din moda franceză. Pentru o ținută cu această tematică, o poți combina cu o cămașă albă clasică, o fustă plisată sau o pereche de pantaloni culottes. Poţi purta bereta cu fuste lungi, pulovere oversized sau cămăși cu un aer boem, completând astfel un look vintage și chic. De asemenea, poți asorta o beretă cu o pereche de blugi skinny sau o fustă mini, un top simplu și o jachetă punk sau bomber, pentru un look modern și plin de stil.

Se poartă înclinată ușor pe spate, lăsând o parte din păr vizibilă pentru un look relaxat și nonșalant. Pentru un aspect mai sofisticat și feminin, poți purta bereta ușor înclinată pe o parte a capului. Această metodă este ideală pentru a-ți evidenția coafura și pentru a conferi un aer elegant ținutei tale. Pentru un look vintage, poart-o astfel încât să acopere complet fruntea.

Pe lângă accesorii, atunci când ieși în oraș nu uita că și machiajul trebuie să fie în același ton, de preferat cât mai lejer. Acesta evidențiază frumusețea naturală a tenului și a trăsăturilor feței. O bază ușoară, un aspect proaspăt și o luminozitate naturală vor face ca pielea să pară sănătoasă și strălucitoare.

Cum vrea AUR să facă „Europe Great Again”. „Comisia Europeană urmăreşte să transforme uciderea de copii nenăscuţi într-un drept fundamental european”
Cum vrea AUR să facă „Europe Great Again”. „Comisia Europeană urmăreşte să transforme uciderea de copii nenăscuţi într-un drept fundamental european”
Preşedintele AUR, George Simion, a propus, la Conferinţei Internaţionale „Make Europe Great Again” care a avut loc, sâmbătă, 27 aprilie, la Palatul Parlamentului, ca toate partidele...
George Simion intervine în scandalul „moldovenilor din Buzău”. „Premierul nostru a glumit. Nu este moldovean, probabil este Rrom”
George Simion intervine în scandalul „moldovenilor din Buzău”. „Premierul nostru a glumit. Nu este moldovean, probabil este Rrom”
Preşedintele AUR, George Simion, a declarat sâmbătă, 27 aprilie, la Palatul Parlamentului, la Conferinţa Internaţionale „Make Europe Great Again”, că zilele trecute, premierul Marcel...
#accesorii, #idei accesorii, #accesorii purtare oras , #stiri life style