3 accesorii esentiale pentru ocaziile speciale

Advertorial
Marti, 19 Aprilie 2022, ora 17:28
3155 citiri
3 accesorii esentiale pentru ocaziile speciale
FOTO: pexels.com

Accesoriile sunt importante pentru orice tinuta! Totusi, atunci cand trebuie sa porti o tinuta de ocazie, acestea devin aproape obligatorii, pentru a pune in evidenta hainele pe care le porti. Daca mergi la un eveniment la care porti o rochie sau o fusta eleganta, nu conteaza doar machiajul si coafura, ci si accesoriile care completeaza un outfit.

Descopera accesoriile must have pentru ocaziile speciale, din randurile care urmeaza!

Pantofii

Orice tinuta de ocazie trebuie sa fie insotita de o pereche de incaltari pe masura. Asadar, ai nevoie de o pereche de pantofi eleganti, care iti garanteaza confortul pe toata perioada zilei sau a noptii. Daca nu simti niciun disconfort atunci cand porti tocuri inalte, opteaza pentru o pereche de pantofi stiletto. In caz contrar, ai la dispozitie numeroase perechi de pantofi cu toc mic sau mediu. Modelele cu toc patrat sunt ideale pentru a-ti mentine echilibrul, mai ales daca nu esti obisnuita cu tocurile.

Te intrebi cum sa asortezi pantofii cu geanta? Exista cateva recomandari de care sa tii cont. De exemplu, poti sa combini nuante diferite ale aceleiasi culori. Daca porti pantofi roz inchis, alege o geanta roz deschis, din materiale asemanatoare. In plus, pentru pantofii cu imprimeu, model sau aplicatii, este recomandat ca geanta sa fie simpla, pentru a nu incarca tinuta din punct de vedere vizual.

Evita sa porti prea multe imprimeuri intr-o tinuta de ocazie. Pentru geanta cu imprimeu floral, se recomanda pantofii simpli. In final, nu uita ca gentile de vara se potrivesc cu pantofi in acelasi stil, asa ca nu combina accesorii din anotimpuri diferite.

Geanta

Geanta este un accesoriu de nelipsit din accesorizarea unei tinute de ocazie. De regula, tinutele elegante de ocazie se asorteaza cel mai bine cu posetele, niste genti mai mici, in care trebuie sa pui doar strictul necesar.

Daca vorbim despre o tinuta de seara, este indicat sa lasi deoparte gentile voluminoase, din iuta sau bumbac si sa-ti indrepti atentia catre posetele de tip clutch. Gentile de dimensiuni mici sunt perfecte pentru un outfit de ocazie si te ajuta sa depozitezi chei, bani sau produse necesare pentru machiaj. Cele mai recomandate sunt posetele albe, negre sau pastel, care arata bine cu orice nuanta a rochiei.

Bjuteriile

Ultimul pas? Accesorizeaza un outfit de ocazie cu bijuteriile Gia, indiferent daca-ti plac cerceii, bratarile sau inelele. Pentru un astfel de eveniment, ai sansa sa porti bijuteriile preferate, care sa-ti complimenteze tinuta. Foarte populare sunt bratarile, care iti evidentiaza incheieturile si bratele. Poti opta pentru bratari groase, de tip catusa sau pentru modele subtiri, din aur sau argint, pe care sa le porti suprapuse.

Daca nu iti plac bratarile, nu ezita sa porti inele deosebite, care arata excelent alaturi de o rochie simpla. La fel de potrivite sunt si inelele cu pietre sau inelele simple, de tip banda. Pentru a atrage atentia asupra claviculei, investeste in lantisoare care ofera impresia unui gat mai lung si mai zvelt. In tinutele de ocazie, se recomanda purtarea aceluiasi tip de bijuterii. Astfel, este bine sa nu combini bijuterii mari cu alte accesorii masive, ci sa pastrezi un echilibru.

Amatoarele de cercei pot include in outfitul de ocazie si aceste bijuterii, care sa se potriveasca perfect cu rochia. Exista atatea modele de cercei, incat nu ai cum sa nu gasesti perechea ideala pentru tine. Cerceii in nuante intense atrag atentia asupra capului si complimenteaza o rochie sau o fusta intr-o singura culoare. Hainele colorate sau cu diferite detalii au nevoie de cercei simpli, cat mai mici.

Tine cont de aceste sugestii si vei construi tinute de ocazie accesorizate impecabil!

Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
#accesorii, #bijuterii, #ocazii speciale , #stiri life style