4 accesorii auto esențiale pentru mașina ta

Advertorial
Luni, 23 Ianuarie 2023, ora 16:59
3612 citiri
4 accesorii auto esențiale pentru mașina ta
FOTO: pixabay.com

Accesoriile auto potrivite îmbunătățesc semnificativ experiența în timpul deplasării cu mașina. Rolul lor este de a crea o senzație de confort și a te ajuta să treci peste neplăcerile ce pot apărea. Cu ajutorul unor accesorii bine alese poți considera că automobilul tău are un nivel superior de echipare. Iată câteva obiecte care nu trebuie să-ți lipsească din mașină:

Accesorii pentru telefonul mobil

Telefonul mobil înlocuiește cu succes o mulțime de dispozitive electronice. Până să se dezvolte atât de multe aplicații, șoferii aveau nevoie de hărți, aparat GPS, player audio, telefon pentru mașină și lista poate continua. Toate acestea sunt incluse acum în smartphone.

Pentru a avea acces la ele ai nevoie de o serie de accesorii. În primul rând, pentru a fi funcțional, telefonul mobil trebuie să aibă baterie, iar aplicațiile GPS sunt mari consumatoare de curent. Așadar, cablul de încărcare adaptat la priza auto este esențial. Apoi, pentru a-l avea tot timpul în câmpul vizual, telefonul trebuie fixat pe parbriz sau pe bord cu ajutorul unui suport special. Dacă mașina nu are echipat din fabrică un sistem hands free de comunicare, poți folosi acest tip de accesoriu pentru a vorbi la telefon în timpul deplasării nu doar legal, ci și sigur.

Intervenție rapidă pentru roți

Având în vedere condițiile în care ne deplasăm pe șoselele patriei, riscurile producerii unei pene de cauciuc sunt foarte mari. Timpul pe care îl pierzi pentru a remedia această problemă depinde în mare măsură de accesoriile de care dispui, dar și de îndemânarea cu care intervii.

Kitul de bază al fiecărei mașini este alcătuit din roată de rezervă, cheie de roți și cric. Pe lângă acestea poți avea un compresor alimentat la priza de 12 V cu ajutorul căruia poți adăuga presiune în roți la nevoie. Există și accesorii profesionale, cum ar fi un pistol pneumatic cu ajutorul căruia desfiletezi prezoanele oricât de strânse ar fi, sau chiar kituri de reparare pe loc a penei de cauciuc provocate de cuie întâlnite pe carosabil.

Kit de curățenie

Mașina pe care o conduci este imaginea ta atât când e parcată, cât și în trafic. De întreținerea componentelor din interior și exterior depinde și durata de viață a acestora. Dacă aspectul caroseriei ține mai mult de imaginea cu care te afișezi în lume, habitaclul îți poate influența starea de spirit în trafic. Fă-ți un program regulat de spălare a mașinii și implică-te nu doar în curățare, ci și în menținerea curățeniei. Astfel, din portbagaj nu trebuie să lipsească pungile pentru gunoi, cârpe din velur sau fibre, șervețele umede specifice fiecărui material în parte și accesorii curățare tapițerie auto. Acest minim kit de intervenție rapidă te ajută să diminuezi din pagubele provocate de o cafea vărsată accidental din neatenție.

Organizatoare pentru bagaje

Mașina nu trebuie să fie neapărat murdară pentru a avea un aspect neplăcut în interior. Dezordinea are același efect atât pentru tine ca șofer, cât și pentru pasagerii tăi. Pentru curățenia din habitaclu și din portbagaj există produse speciale în care poți transporta în siguranță accesoriile de care ai nevoie.

Pentru scaunele din față, cea mai mare utilitate o are cotieră, în care poți așeza cheile de acasă, telefonul sau alte obiecte. Atunci când călătorești însoțit de copii, alege organizatoare care se montează pe spătarul scaunelor și le oferă la îndemână suportul de telefon sau tabletă, șervețele, sticla de apă sau alte jucării, protejând în același timp materialul original pe care îl acoperă. În portbagaj poți instala cutii speciale cu sistem de prindere care împiedică risipirea obiectelor de diferite dimensiuni. O simplă plasă pentru bagaje este suficientă atunci când ai puține obiecte pe care dorești să le păstrezi întregi până la destinație.

Accesoriile auto sunt utile din punct de vedere al siguranței și confortului la volan. Alege produsele potrivite care îți fac viața mai ușoară și călătoria mai plăcută.

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#accesorii auto, #accesorii auto esentiale, #masina , #stiri auto