Red Bull SoundClash prezinta Batalia de la Polivalenta: Subcarpati vs. Vita de Vie

Comunicat de presa
Marti, 10 Septembrie 2019, ora 10:38
12785 citiri
Red Bull SoundClash prezinta Batalia de la Polivalenta: Subcarpati vs. Vita de Vie

Pe 9 octombrie se anunta o batalie muzicala epica intre doua armate cu greutate, Subcarpati si Vita de Vie, la cea de-a treia editie Red Bull SoundClash!

Cea mai mare batalie din istoria muzicii romanesti se va desfasura in 4 runde emblematice, invingatorul fiind decis de ovatiile publicului prezent, inregistrate cu decibelmetrul arenei. Evenimentul marcheaza prima confruntare din Romania intre folclorul underground si rock-ul alternativ! Doua trupe. Doua scene. Un singur invingator. Vezi teaser.

Biletele sunt disponibile pe www.redbull.ro/soundclash.

Red Bull SoundClash este mai mult decat un concert, este o confruntare muzicala unica, un show total in care iti vei auzi artistii favoriti luptandu-se pentru fiecare bataie din palme a fanilor prezenti in Sala Polivalenta.

Cele 4 runde ale bataliei - The Cover, The Takeover, The Clash, The Wild Card - vor forta limitele creativitatii fiecarei trupe si vor oferi publicului un experiment muzical istoric!

De 23 ani, Vita de Vie isi pune amprenta asupra rock-ului alternativ autohton prin piese care au revolutionat peisajul muzical romanesc, precum "Basu' si cu toba mare", "Varza" sau "Praf de stele". Vita de Vie a evoluat impreuna cu fanii, ostasii sai care, pe 9 octombrie, vor zgudui Sala Polivalenta.

Dupa doua editii Red Bull SoundClash in care a dirijat fortele muzicale ale confruntarii, Adi Despot imbraca acum armura de combatant: "Am acceptat invitatia ca fiind o provocare. Ne scoate din zona de confort si ne pune in situatii total diferite fata de cele cu care noi suntem obisnuiti. Si e fantastic! Inca de la prima editie, din postura de MC, aveam mereu un ochi atintit pe ceea ce se intampla pe scena si imi imaginam cum am fi facut noi, Vita de Vie, respectiva miscare".

Subcarpati, cea mai mare grupare muzicala independenta din Romania, va tine garda sus si-si va apara maritul codru luptand cu arma preferata - mixul de hip-hop-folclor romanesc. "Stim conceptul de 'Clash' din U.K., de la 'Culture Clash', am vazut acum vreo doi-trei ani potentialul celor doua arene fata-n fata. Mi-a placut foarte mult si ne intrebam cand o sa ajungem si noi sa facem asta... si iata ca a venit acel moment. O sa fie o batalie muzicala. Daca Vita de Vie o sa arunce ceva in foc, o sa fim pregatiti", promite MC Bean.

Cum se va desfasura Batalia de la Polivalenta - Red Bull SoundClash:

- THE WARM UP - Fiecare trupa canta 3 piese din repertoriul propriu.

- RUNDA 1: 'THE COVER' - Trupele abordeaza un hit celebru in dulcele stil propriu.

- RUNDA 2: 'THE TAKEOVER' - Vita de Vie incepe o piesa, Subcarpati o preia din mers si o continua in stilul lor, apoi incepe Subcarpati si preia Vita de Vie... timp de 4 piese.

- RUNDA 3: 'THE CLASH' - Fiecare trupa reinterpreteaza 3 piese proprii in 3 stiluri muzicale diferite.

- RUNDA 4: 'THE WILD CARD' - Fiecare trupa scoate asul din maneca printr-un invitat surpriza.

In 2018, cand Grasu XXL si Loredana s-au duelat folosind toate armele in fata fanilor insetati de diversitate muzicala, armata hip-hop-ului a invins pentru a doua oara la rand la Red Bull SoundClash, dupa victoria celor de la CTC din 2017. Au fost si dueluri verbale, si replici taioase, aruncate ca un buzdugan de la o scena la alta - ceea ce publicul asteapta si in cadrul editiei din acest an.

Mii de fani au dat muzicii ce-i al muzicii - indiferent de partea cui au venit la Sala Polivalenta - au strigat pan-au ragusit pentru cel mai bun, chiar daca decizia le-a fost ingreunata de asii din maneca adusi de cei doi rivali - Tudor Chirila a cantat alaturi de Grasu XXL, iar in contrapartida, Smiley a venit sa o sustina pe Loredana in lupta. Vezi cum a fost la a doua editie Red Bull SoundClash.

Prima editie a Red Bull SoundClash a avut loc in 2006 in Olanda, iar de atunci a facut inconjurul lumii, pe cinci continente, in peste 50 de dueluri.

In Romania, Red Bull SoundClash se intoarce pe 9 octombrie, la Sala Polivalenta. Primele 300 de bilete se pot achizitiona la pretul de 59 lei, iar dupa epuizarea acestora, biletele pot fi achizitionate la pretul de 79 lei.

Toate informatiile despre Red Bull SoundClash sunt disponibile pe redbull.ro/soundclash. Ramai la curent pe pagina dedicata evenimentului!

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#concert RedBull Sala Polivalenta, #concert Vita de Vie, #concert Subcarpati , #concert