Netflix va inceta sa functioneze pe anumite modele de televizoare smart

Advertorial
Vineri, 06 Decembrie 2019, ora 10:50
13508 citiri
Netflix va inceta sa functioneze pe anumite modele de televizoare smart

Este din ce in ce mai dificil sa gasesti un televizor care sa nu fie smart. De cand au aparut, din 2015, aceste televizoare au fost printre cele mai comercializate si cele a caror tehnologie a evoluat considerabil, fie ca ne referim la sistemul de operare, la calitatea imaginii sau la aplicatiile disponibile.

Incepand cu 1 decembrie, anumite modele de televizoare smart Samsung si televizoare Roku nu mai pot sa redea continut de pe aplicatia Netflix. Modelele vechi de televizoare Roku: 2050X, 2100X, 2000C, HD Player, SD Player, XR Player si XD Player sunt printre cele ce nu vor mai putea utiliza aplicatia.

Televizoarele Samsung ce vor fi aftectate sunt modele din 2010 si 2011. Samsung a facut prima oara anuntul pe site-ul lor pe la inceputul lunii noiembrie, dar a sters curand postarea.

Gigantul sustine ca aceste modele mai vechi au anumite limitari tehnice ce nu mai permite aplicatiei sa functioneze, insa nu specifica despre ce modele este exact vorba.

In schimb, utilizatorii ale caror televizoare sunt afectate ar fi trebuit sa fie deja anuntati de catre Netflix in momentul in care deschideau aplicatia.

De asemenea, sunt afectate si modele mai vechi de televizoare Vizio, in special cele vandute intre 2012 si 2014, tot din cauza limitarilor tehnice.

Pentru cei ce se afla in aceasta situatie dar nu vor sa isi achizitioneze un nou televizor, exista multe alte device-uri care, conectate la televizor, suporta aplicatia Netflix si permit in continuare utilizarea ei. Printre acestea se numara Apple TV, Google Chromecast, PS3, PS4, XBOX ONE sau XBOX 360.

Pentru cei ce se bucura in continuare de aplicatia de streaming, de la 1 decembrie Netflix face posibila vizionarea mai multor filme, fie mai noi, fie mai vechi, cu tematici diferite.

1. The Irishman

"The Irishman", unul dintre cele mai asteptate filme ale anului, regizat de Martin Scorsese si poate fi urmarit pe Netflix incepand cu 1 decembrie.

In film este vorba despre Frank Sheeran, un veteran al celui de-Al Doilea Razboi Mondial si un fost asasin pentru mafie. Timpul pe care l-a petrecut in Italia in timpul razboiului l-a ajutat sa isi dezvolte abilitatile, iar pentru a se descurca cu banii acesta a acceptat sa fie asasin pentru mafie.

Acum, la batranete, Frank, jucat de Robert De Niro, reflecta asupra amintirilor sale ca asasin. In film, alaturi de De Niro, mai joaca si Al Pacino, Joe Pesci si Bobby Cannavale.

2. Atlantics

Un alt film nou ce apare pe Netlfix, un adevarat succes la festivalul de la Cannes, castigand premiul cel mare, este "Atlantics". Mati Diop este primul regizor femeie de culoare care sa castige vreodata un titlu, si acest lucru chiar la prima sa aparitie la festival.

Filmul este despre un grup de muncitori ce lucrau pe un santier. Dupa luni intregi in care au fost neplatiti, acestia se hotarasc sa se intrepte spre ocean pentru a gasi un viitor mai bun pentru ei si pentru familiile lor. La cateva zile dupa ce muncitorii dispar, un virus misterios incepe sa se raspandeasca.

3. Holiday Rush

Un alt film nou ce poate fi vizionat pe Netflix incepand cu 1 decembrie este Holiday Rush, un film cu tematica de sarbatori.

Este o comedie romantica in care un tata singur, cu 4 copii, isi pierde job-ul chiar inainte de Craciun.

Producatorul emisiunii de radio al carui DJ era, dar si matusa acestuia planuiesc sa il ajute sa pastreze post-ul de radio funtional, cu conditia ca acesta sa poata "imbratisa" o viata mult mai simpla.

Este un film despre un tata si copiii sai care invata sa aprecieze lucrurile cu adevarat importante in viata si ca bucuria nu vine din ce ai, ci de la persoanele pe care le ai in jurul tau.

In film joaca Romany Malco, Darlene Love, Sonequa Martin-Green, La La Anthony si multi altii. Este un film foarte bun de privit impreuna cu familia.

Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Acum la mine e noapte târziu, dar calendaristic ziua de 27 martie a început deja. Când domniile voastre (sau majoritatea) veți citi acest articol (în două părți), peste cea de-a 29-a zi a...
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
#filme Netflix, #televizor smart Netflix , #cele mai tari filme