Lord of The Dance - Dangerous Games, show incendiar al dansatorilor irlandezi la Bucuresti

Comunicat de presa
Miercuri, 17 Aprilie 2019, ora 12:23
24675 citiri
Lord of The Dance - Dangerous Games, show incendiar al dansatorilor irlandezi la Bucuresti

40 dintre cei mai remarcabili dansatori din lume vor urca, pentru prima data, pe scena Arenelor Romane din capitala, in data de 22 iunie, de la ora 20:30 pentru o noua demonstratie de profesionalism si talent, in cel mai vizionat spectacol din toate timpurile, LORD OF THE DANCE - DANGEROUS GAMES.

Impresionanta productie artistica realizata de coregraful si dansatorul Michael Flatley, pe muzica compozitorului Gerard Fahy, garanteaza audientei peste doua ore de muzica si dans la superlativ. Creatorul acestui spectacol, dansatorul si coregraful Michael Flatley, a devenit legenda prin performantele inregistrate: "cel mai rapid dansator de step" (35 de pasi de step pe secunda), premiul Guiness Book pentru "Cele mai rapide picioare din lume", si titlul pentru "Cel mai bine platit dansator".

Sincronizarea tuturor dansatorilor LORD OF THE DANCE este perfecta atat din punct de vedere al prezentei si miscarii scenice, cat si al sunetelor sacadate produse de pantofii de dans asemeni celor de step. Un tot unitar care copleseste publicul cu energia pozitiva si cu bucuria de a exprima o stare de bine prin intermediul dansului.

Indiferent de varsta, sex sau cultura, oamenii adora show-ul irlandezilor, acest lucru fiind dovedit de reprezentatiile sold-out care au doborat orice record de box-office. Insusi Michael Flatley afirma - "oricine care are intre 5 si 95 de ani poate sa vina la acest show..."

Spectaculoasa punere in scena, aduce in prim plan lupta dintre fortele Binelui si cele ale Raului prin intermediul dansului si al tehnologiei de ultima generatie. LORD OF THE DANCE - DANGEROUS GAMES, este un spectacol eclectic desavarsit, ce cuprinde elemente de coregrafie cu un grad ridicat de dificultate, costume noi si decoruri fascinante. Noul concept al spectacolului include, de asemenea, un ecran gigantic care acopera integral latimea scenei, proiectii holografice 3D, efecte speciale de lumini si lasere, roboti dansatori, acrobati de talie mondiala si muzica live.

In urmatoarea perioada, faimosii dansatori irlandezi ii vor imbratisa si ii vor purta pe spectatorii din Grecia, Bulgaria, Romania, Ungaria, Estonia, Lituania, Polonia, Ucraina, Belarus si Rusia, in calatoria de neuitat a show-ului DANGEROUS GAMES, acest univers de poveste, plin de pasiune, dragoste si pericol!

Biletele pot fi achizitionate la preturi ce variaza in functie de categoria de loc, atat in format electronic pe Iabilet.ro cat si in forma fizica la: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00 - 22:00), Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si terminalele self-service SelfPay din toata tara. Preturile biletelor sunt: cat. 1 - 350 lei, cat. 2 - 300 lei, cat. 3 - 250 lei, cat. 4 - 200 lei, cat. 5 - 150 lei si cat. 6 - 100 lei.

Despre Michael Flatley

Michael Flatley, nascut la Chicago din parinti americano-irlandezi, a reinventat dansul traditional irlandez, incorporand o serie de miscari originale la nivelul partii superioare a trunchiului, dar si ritmuri contemporane, in traditionalul dans "step".

In 1991, Michael Flatley era numit "una dintre comorile in viata ale Societatii National Geographic, pentru maiestria unei forme de arta". Talentatul dansator devenea cea mai tanara persoana la acea vreme care a primit vreodata aceasta distinctie. In 1998 a fost inclus in Cartea Recordurilor pentru realizarea a 35 de pasi de step pe secunda. In culmea succesului, irlandezul si-a asigurat picioarele in caz de accident pentru suma de 57,6 milioane de dolari.

Destinul implacabil al celui mai rapid dansator de pe glob se schimba, la varsta de 57 de ani. Suferind numeroase fracturi si vatamari la nivelul coloanei vertebrale, de-a lungul carierei sale, creatorul companiei de dans irlandez Lord of the Dance a decis sa se retraga din activitate in 2016, in Las Vegas, dupa o reprezentatie alaturi trupa sa de Ziua Sfantului Patrick. Michael Flatley nu a parasit scena definitiv, acesta fiind activ in pregatirea dansatorilor si crearea noilor show-uri.

Premiera spectacolului LORD OF THE DANCE - DANGEROUS GAMES, a avut loc in urma cu douazeci de ani, pe scena magnificului Coliseum din Londra. In anul 2014, Michael Flatley a intervenit asupra conceptului, spectacolul devenind mult mai palpitant si atractiv pentru public, fata de varianta originala. In acelasi an, versiunea actualizata a show-ului a fost prezentata pe scena salii Palladium din Londra, cu ocazia aniversarii a 20 de ani de cand Michael Flatley s-a remarcat in plan international. Din acel moment, succesul spectacolului a luat amploare si a continuat sa fie jucat cu casa inchisa pe intreg mapamondul.

Michael Flatley are milioane da fani peste tot in lume si este privit ca un geniu al artei sale, titulatura dobandita in urma performantelor sale coregrafice extraordinare, precum si pentru clasarea dansului popular irlandez pe cea mai inalta pozitie, la nivel international.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria va continua să susţină accederea României în spaţiul Schengen cu frontierele terestre în acest an, a transmis ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, în urma unei...
#Lord of the Dance Bucuresti, #spectacol dans irlandez 2019 , #spectacole