In acest weekend se anunta peste 35.000 de oameni la Palatul Parlamentului (Galerie foto)

Advertorial
Sambata, 13 Octombrie 2018, ora 08:30
58401 citiri
In acest weekend se anunta peste 35.000 de oameni la Palatul Parlamentului (Galerie foto)

In acest weekend, Palatul Parlamentului si gradinile sale impresionante vor oferi o panorama unica celor care vor dori sa incerce un burger chiar pe iarba ascultand muzica celor de la Moonlight Breakfast sau Golan, la Wine and Street Food Festival.

Dupa o prima editie record, aceasta traducandu-se de exemplu in 32.000 de vizitatori, evenimentul revine cu aproape 80 de crame si producatori de vin din Romania si din toata lumea, dar si cu 51 de food-truck-uri cu meniuri extrem de diverse si multe retete noi.

De retinut: primii 2.000 de vizitatori in zona Wine primesc gratuit din partea organizatorilor, la plecare, o sticla de vin, la alegere, dintre cele 500 de etichete de vin expuse, din zona denumita simbolic "Biblioteca de vinuri".

Pe scena Wine and Street Food Festival au fost confirmati deja artistii de la Moonlight Breakfast si Golan DJ Set, acestia sustinand concert sambata si respectiv duminica.

Lor li se vor alatura Viorica Pintilie, Robert Patai feat. Cantaloop, Eduard Santha feat DJ Luca Redd, Costin Rosu & Jazz Syndicate, Luise, Cool Catz Jazz, DJ Alex Parker si Gojira.

Spatii generoase sunt alocate si celor de la Party Factory. Acestia aduc pentru cei mai mici vizitatori ai Wine and Street Food festival: trambulina, gonflabila, cow milking contest, masa nisip kinetic, oglinzi carnival, wax hands si buzzer game.

Pentru cei mari, cei de la Party Factory au pregatit costume de epoca pentru sedinte foto special cu sprijinul celor de la Momentos.

LISTA EXPOZANTILOR FOOD TRUCKS:

Coffee for Friends, ZeCaffe, Zzepelin, Pop Events, Zernoff Vodka, Mr. Cannoli, Mrs. Lava, I,Bubble Waffle, Delicii pe Roti Waffles, Rolls, Mr. Poff, Kettle Corn, Vice Cream, Moritz Eis, Prosecco Van, Frizzante Ride, Smokin' Pig, Meat Busters, Maidan, Baz Bistro, Lazy Duck, Umami, Jernoiu Bbq, Flying Pig, Simbio pe roti, Nache's, Drunken Squid, Lada cu Peste, Mexican Bizness, Gattini Pasta, Satisfry, Duma's Van, Bao Van, Ciorbarie, Cot Cot pe roti, Arrosticini, Cubano Food Truck, Crepes Charmees, Indivan, Nori Yakitori, Japanos, Van Pizza, Texas Brothers Barbeque, Cimbru, The Bun, Za German Wurst Wagen, Vanilla Elephant, Synergia, Frenchie's, Vinexpert, Foto Bus by Momentos

Si cateva dintre bunatatile din meniuri:

In plus, urcand treptele Palatului Parlamentului, veti patrunde in Universul Vinului, cu o incursiune speciala in zona de Lounge si Relaxare amenajata si aici, unde gazde vor fi Achim Avram Laurentiu si Catalin Paduraru.

Aici veti fi primiti cu: degustari gratuite din peste 500 de vinuri romanesti expuse la eveniment, dar si cafea cu poveste sau cocktailuri preparate pe loc si game entertainment.

Tot aici va fi amenajata si o suprafata expozitionala importanta dedicata vinurilor internationale din: Italia, Franta, Spania, Grecia, Australia, Africa de Sud si Argentina, inclusiv zona speciala Wine Gallery by Mega Image.

Lista expozantilor din zona WINE

Raftul cu bauturi, Avincis, Domeniul Cimbrud, Domeniul Vladoi, Domeniile Averesti Podgoria Husi, Liliac The Wine of Transylvania, Domeniile Urlati, Domeniile Sera, Vinarte, Dobra Wines si Pogani, Meregalli, Vinuridinmoldova.ro, Zarea, Chateau Purcari, Jidvei, Maxi Prod, Cramele Cricova si Vodka Zernoff, Produse Moldovenesti, Crama Rasova, Serve, Corcova Roy & Damboviceanu, 1000 de Chipuri, Vin Magazin, Domeniile Panciu, Crama Girboiu, Casa de vinuri Stefanesti, Crama Marcea, Gramma #grammawines, Dagon Winery, Villa Vinea, Crama Carastelec, Crama Aramic, 7ARTS Winery, Selectie Vinuri Romanesti, Cotnari, Gramofon Wine, Cosul de Legume, Vegan Gourmet, Tohani Romania, Vinexpert, Vinuri de Macin, Crama Histria, Asconi, Vincon Romania, Crama Oprisor, Timbrus Purcari Estate, Crama Familia Hetei, Mediteranea, Brands of Moldova, Casa de Vinuri Cotnari, Champhouse Paris, Crama Hermeziu, Vinaria Pelicanul Negru, Vinaria Equinox, Vinaria Gogu, Vinaria, Carpe Diem, Vinaria Pripa, Crama Viisoara, Domeniile Boieru, Domeniile Ostrov, Domeniile Samburesti, Via Viticola Sarica Niculitei

Anunt important: In zona de Street Food si de concerte accesul este GRATUIT vineri, iar sambata si duminica .... 15 lei. In zona de Wine, accesul este 20 lei in fiecare zi si puteti degusta sute de vinuri din toata lumea!

Programul de vizitare

Vineri, 12 octombrie, 12:00-22:00

Sambata, 13 octombrie, 12:00-22:00

Duminica, 14 octombrie, 12:00-21:00

Wine and Street Food Festival este considerat deja EVENIMENTUL DE VIN SI STREET FOOD AL ROMANIEI! Va puteti convinge de asta in acest weekend.

(www.wsff.ro)

Informatii de trafic pentru weekend-ul 12-14 octombrie:

In zona vor exista restrictii de trafic date fiind evenimentele anuntate, insa organizatorii Wine and Street Food Festival s-au asigurat ca nu veti avea nicio problema in a ajunge la eveniment.

Astfel, nu doar ca vor amenaja o parcare speciala pe Bdul. Natiunile Unite colt cu Izvor, special semnalizata, dar va transmit si ca exista locuri de parcare in spatele Pietei Constitutiei, iar pietonal nu exista nicio restrictie.

Pentru detalii, utilizati Waze (coordonate C1 Palatul Parlamentului) sau Google Maps (Bdul Natiunile Unite) pentru a ajunge la Palatul Parlamentului, in special sambata si duminica.

Ciolacu: Apartenenţa României la NATO reprezintă o garanţie de securitate pentru ţara noastră. Vom continua să fim un actor influent şi constructiv FOTO/VIDEO
Ciolacu: Apartenenţa României la NATO reprezintă o garanţie de securitate pentru ţara noastră. Vom continua să fim un actor influent şi constructiv FOTO/VIDEO
Marcel Ciolacu, premierul României afirmă, la 20 de ani de la aderarea României la NATO, că apartenenţa României la Organizația Nord Atlantică reprezintă o garanţie de securitate pentru...
Președintele României: Relevanța NATO este cu atât mai mare în contextul extrem de complex pe care îl traversăm
Președintele României: Relevanța NATO este cu atât mai mare în contextul extrem de complex pe care îl traversăm
Klaus Iohannis, președintele României a transmis, vineri, 29 martie, la 20 de ani de la aderarea României la NATO, că România va rămâne profund implicată în procesul de adaptare...
#Wine Street Food Festival 2018, #street food parlament, #vinuri Parlament , #timp liber