Iasiul se pregateste pentru Asaltul Lupilor: 400 de participanti s-au inscris deja in cursa

Comunicat de presa
Luni, 28 Ianuarie 2019, ora 13:01
5767 citiri
Iasiul se pregateste pentru Asaltul Lupilor: 400 de participanti s-au inscris deja in cursa

Cea mai cunoscuta si iubita cursa cu obstacole din Romania, "Asaltul Lupilor", va avea loc in capitala Moldovei pe 19 mai 2019.

Dupa prima etapa de inscrieri, s-au inregistrat in jur de 400 (patru sute) de participanti organizati mai mult pe echipe decat individual (multe echipe de peste 15 persoane de la sali de fitness si companii) - caracteristica ce deosebeste Iasul de Bucuresti - unde la precedentele cinci editii echipele cu 3-7 membri au predominat.

"Venim in premiera in zona Moldovei si suntem bucurosi sa ne confirmam ca la Iasi bate Ceasul Unirii. Participantii inscrisi au inteles imediat ca este vorba despre un eveniment sportiv non-traditional, necompetitiv dar care reprezinta o provocare pentru orice persoana. Iesenii au format echipe mari si mici pentru a putea participa impreuna, indiferent de aptitudinile si conditia fizica, concentrandu-se pe ajutorul reciproc si neconditionat intre sportivi, pentru atingerea telului comun - trecerea liniei de sosire de catre toti membrii echipei", a declarat Christian NISTOR, CEO Asaltul Lupilor.

Evenimentul consta in parcurgerea de catre participanti, a unui traseu de aproximativ 5 km, pe parcursul caruia trebuie sa depaseasca un numar de obstacole. Obstacolele sunt concepute in asa fel incat sa testeze capacitatile fizice si psihice ale concurentilor, in deplina siguranta si intr-un mod cat mai distractiv.

Evenimentul este organizat de Asociatia RunCorp si reprezinta un concept 100% romanesc si nu o franciza.

In lunile ianuarie si februarie 2019 se desfasoara etapa a II-a de inscrieri urmand ca in lunile martie si aprilie sa se deschida a III-a si ultima etapa.

Organizatorii au pregatite si pachete corporate (ocazie perfecta de expunere prin branduirea obstacolelor, pentru a programa activitati de team-building, samd) cat si posibilitati de sponsorizare sau parteneriat pentru diferite activitati logistice - cum ar fi cazare pentru participantii din alte orase - sau de promovare, cum ar fi parteneriatele media sau alte tipuri de colaborare.

Echipele partenerilor pot crea grupuri de antrenament pentru "Asaltul Lupilor" - pe langa cele formate deja atat in Iasi cat si in restul Moldovei, respectiv Galati, Bacau sau Chisinau.

In cadrul acestor grupuri, se organizeaza intalniri periodice pentru a face sport, un "pretext" pentru o viata sanatoasa promovata intens in cadrul evenimentului.

In plus, aceste echipe se pot antrena cu titlu gratuit, in cadrul singurului parc natural si de aventura off-road din Nord-Estul Romaniei, Enduro Ranch - parcul privat care gazduieste pe 19 mai 2019 renumita cursa cu obstacole.

Informatii detaliate se gasesc pe pagina evenimentului.

Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Ministrul de Finanţe Marcel Boloş a explicat, joi, 28 martie, că numărul mare de concedii medicale nu asigură sustenabilitatea bugetului asigurărilor sociale. Declarația vine în...
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
USR anunţă că, miercuri, un membru USR a fost agresat în timp ce strângea semnături în zona Lujerului din Sectorul 6, Bucureşti. ”Ieri, un membru USR a fost agresat în timp ce...
#Asaltul lupilor Iasi 2019 , #timp liber