HBO pregateste un al doilea prequel la ''Urzeala tronurilor''

Vineri, 13 Septembrie 2019, ora 11:18
5901 citiri
HBO pregateste un al doilea prequel la ''Urzeala tronurilor''
Foto: Arhiva Facebook/ Game of Thrones

Postul HBO se afla foarte aproape de a da unda verde unui nou serial derivat din "Urzeala tronurilor", este vorba de un al doilea prequel care se va axa asupra Casei Targaryen.

HBO, care lucreaza deja la o alta productie derivata din "Urzeala tronurilor" cu Naomi Watts ca protagonista, este pe punctul de a incepe filmarile la un prim episod (cunoscut in industrie ca episod pilot) pentru a oferi o impresie prealabila inainte de a continua cu un eventual serial.

Acest nou proiect a fost creat de George R.R. Martin, autorul cartilor pe care s-a bazat serialul, si de scenaristul Ryan Condal, cunoscut pentru a fi scris "Colony", a informat joi site-ul Deadline citat de EFE.

Al doilea prequel este inspirat din cartea "Fire & Blood" (2018), a carei actiune se petrece cu 300 de ani inainte de povestirile din "Urzeala tronurilor" si se va axa asupra familiei Targaryen, una dintre casele cele mai importante din acest complex si ambitios univers de fantezie epica.

Cand "Urzeala tronurilor" se apropia de sfarsit, HBO a anuntat pana la cinci posibile proiecte derivate din aceasta superproductie destinata micilor ecrane.

Pana acum si dincolo de un prequel asupra familiei Targaryen, doar unul dintre aceste proiecte a trecut de "faza pilot": un serial care se petrece cu 5.000 de ani inainte de subiectul original si in a carei distributie figureaza Naomi Watts, Naomi Ackie, Denise Gough, Josh Whitehouse, Ivanno Jeremiah si Jamie Campbell Bower.

Totusi, HBO nu a luat inca o decizie finala asupra acestui pilot si daca acesta se va transforma pana la urma in primul "spin-off" al "Urzelii tronurilor".

Dupa difuzarea celui de-al 8-lea sezon anul acesta si despartirea de public, "Urzeala tronurilor" porneste cu 32 de nominalizari si ca favorit la premiile Emmy, care se vor desfasura pe 22 septembrie in Los Angeles.

"Urzeala tronurilor" are deja 47 de statuete Emmy.

Vezi si:

Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Ministrul de Finanţe Marcel Boloş a explicat, joi, 28 martie, că numărul mare de concedii medicale nu asigură sustenabilitatea bugetului asigurărilor sociale. Declarația vine în...
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
USR anunţă că, miercuri, un membru USR a fost agresat în timp ce strângea semnături în zona Lujerului din Sectorul 6, Bucureşti. ”Ieri, un membru USR a fost agresat în timp ce...
#prequel Game of Thrones, #serial nou urzeala tronurilor , #serial