Focsani Blues Festival aduce in Romania cei mai buni artisti internationali ai momentului

Comunicat de presa
Marti, 04 Iunie 2019, ora 15:59
8295 citiri
Focsani Blues Festival aduce in Romania cei mai buni artisti internationali ai momentului

Cel mai mare Festival de Blues din Romania, Focsani Blues Festival, vine in acest an cu cei mai buni artisti internationali ai momentului.

Ajuns la a 4-a editie, festivalul care a pus Focsaniul pe harta oraselor blues il aduce pe scena pe celebrul trompetist de origine cubaneza ARTURO SANDOVAL, un nume de referinta al latin-jazz-ului din intreaga lume.

Arturo Sandoval, castigatorul a zece premii Grammy, sase premii Billboard si un premiu Emmy, decorat de presedintele Barack Obama cu cea mai inalta distinctie civila din Statele Unite ale Americii, Medalia Libertatii, va urca pe scena Focsani Blues Festival.

Line-up-ul festivalului care va avea loc in perioada 29-31 august 2019 va fi intregit de alti artisti de renume, printre care Nightlosers, Berti Barbera & Nicu Patoi, Los Mambo Jambo, JT Lauritsen & The Buckstone Hunters, Mission Cimbalom Marius Preda, Kyla Brox sau Philipp Fankhauser.

"Focsani Blues Festival nu este un simplu festival de muzica, ci o intreaga experienta pe care incercam sa o reinventam in fiecare an. Ne bucuram ca tot mai multi oameni se alatura acestui demers, iar interesul pentru Focsani Blues Festival creste simtitor. Selectam atent artistii, locatia si set-up-ul, in asa fel incat sa ne asiguram ca ducem totul la superlativ. Anul acesta am pregatit multe surprize iar pe langa line-up, poate cea mai frumoasa surpriza este locatia: o oaza de liniste in mijlocul naturii, unde acordurile blues vor rasuna armonios si vor oferi o experienta de neegalat", a declarat Bernard Cheere, presedintele asociatiei.

Anul acesta, Focsani Blues Festival va avea loc intr-o locatie unica, dominata de natura si liniste. Evenimentul ce va avea loc in perioada 29-31 august 2019 isi primeste invitatii la ZagaZaga, un complex situat in Delta Siretului, cu un concept unic implementat in Romania, care asigura conditii de cazare de lux la standarde turistice internationale in linistea din mijlocul naturii.

Cei care vor dori sa ramana in inima festivalului, se pot caza la ZagaZaga in bungalouri, corturi de lux si chiar case plutitoare, de unde se pot bucura de privelisti unice.

De asemenea, se va organiza o zona de campare, toate detaliile privind ofertele de cazare se vor regasi pe site-ul festivalului.

Focsani Blues Festival va asigura pe perioada festivalului transportul gratuit din Focsani la ZagaZaga. Pe site-ul festivalului focsanibluesfestival.ro, se vor gasi toate informatiile privind trasportul.

Accesul la scena de zi este gratuit. Biletele si abonamentele pentru scena principala sunt puse in vanzare pe eventim.ro, bilete.ro si iabilet.ro.

Pentru mai multe informatii: www.focsanibluesfestival.ro.

Ciolacu: Apartenenţa României la NATO reprezintă o garanţie de securitate pentru ţara noastră. Vom continua să fim un actor influent şi constructiv FOTO/VIDEO
Ciolacu: Apartenenţa României la NATO reprezintă o garanţie de securitate pentru ţara noastră. Vom continua să fim un actor influent şi constructiv FOTO/VIDEO
Marcel Ciolacu, premierul României afirmă, la 20 de ani de la aderarea României la NATO, că apartenenţa României la Organizația Nord Atlantică reprezintă o garanţie de securitate pentru...
Președintele României: Relevanța NATO este cu atât mai mare în contextul extrem de complex pe care îl traversăm
Președintele României: Relevanța NATO este cu atât mai mare în contextul extrem de complex pe care îl traversăm
Klaus Iohannis, președintele României a transmis, vineri, 29 martie, la 20 de ani de la aderarea României la NATO, că România va rămâne profund implicată în procesul de adaptare...
#Focsani Blues Festival Romania, #artisti internationali Focsani Blues Festival , #concert