Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Weekend > cele mai tari filme
A   A   A

Filmele care se joaca cu mintea intr-un fel incredibil

Filmele care se joaca cu mintea intr-un fel incredibil
Filmele psihologice sunt fascinante prin natura lor - punctul lor focal nu este sa te impresioneze prin violenta, ci sa te rapeasca din scaunul de pe care le privesti si sa te duca in mintea protagonistilor din universul lor.

Atunci cand simti nevoia sa gasesti un film care sa se joace nestingherit cu mintea ta si sa te lase mut la final, verifica lista de mai jos si nu vei fi dezamagit.

The Butterfly Effect (2004)

Acest film psihologic il are in centru pe Evan, un student care isi pierde constienta de multe ori. Cand acest lucru se intampla, el poate calatori inapoi in timp, catre momentele dificile din copilaria sa.

Totusi, prin schimbarea trecutului, prezentul se schimba drastic, iar Evan se gaseste in mijlocul unor realitati de cosmar. Pe parcurs, protagonistul isi confrunta cei mai obscuri demoni, intorcandu-se din nou si din nou in copilaria care i-a fragmentat psihicul atat de puternic.
The Stanford Prison Experiment (2015)

Filmul da viata pe ecran experimentului Universitatii Stanford, in care s-a incercat urmarirea comportamentului a 24 de participanti in contextul unei detentii simulate. Cei 24 de tineri sunt stabili psihic si impartiti in 2 grupuri, gardieni si detinuti.

Transformarile prin care trec acestia sunt neasteptate si intense, vizeaza fragilitatea psihicului uman, capacitatea de a rani pe cei care nu ti-au gresit si usurinta de a deveni obedient.

Vezi AICI lista cu cele mai bune filme psihologice
Facebook ShareTweetGoogle Share
 Joi, 09 August 2018, ora 09:51
 Autor:PLAYTECH

 Articol citit de 4143 ori

Citeste si: