Directia 5 canta live pe 25 octombrie in Hard Rock Cafe

Comunicat de presa
Vineri, 19 Octombrie 2018, ora 15:42
4776 citiri
Directia 5 canta live pe 25 octombrie in Hard Rock Cafe

BestMusic Live Concerts te invita la Hard Rock Cafe, joi, 25 octombrie, de la ora 21:30, ca sa petreci o seara de neuitat alaturi de Directia 5!

Una dintre cele mai indragite trupe rock te asteapta cu "O fata ca ea", "Daca ai sti", "Esti stilul meu," "Iti multumesc", "Am nevoie de tine" si multe alte hituri ce au ocupat primul loc in topurile de specialitate si in inima ta!

Cu mii de concerte la activ si 25 de materiale discografice lansate, Directia 5 este o prezenta consecventa si foarte iubita pe scenele din Romania. De la albumul de debut lansat in 1992, trecand prin perioada "Superstar" (1999), ce si-a pus amprenta asupra tendintelor muzicale ale vremii si continuand cu mai recentele "Ambiental" (2006), "Aniversare" (2008), Emotie (2009) si "Romantic" (2010), DIRECTIA 5 a spus si continua sa spuna, nenumarate povesti de viata si iubire.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si in Statiile de Plata SelfPay din toata tara.

Biletele au urmatoarele preturi:

- VIP: 129 de lei, cu loc la masa in fata scenei (doar 80 de locuri)

- Acces General: 95 de lei, cu loc la masa in sala

- Fara loc: 95 de lei

Online, pe www.iabilet.ro, poti plati cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara. Pentru grupuri mari se acorda discounturi!

Vino la Hard Rock Cafe sa fii aproape de artistii tai preferati si sa te bucuri de muzica lor, intr-o atmosfera unica. Show-urile explozive, colectia de suveniruri care iti reamintesc de legendele muzicii si calitatea sunetului iti garanteaza cea mai placuta experienta live.

Hard Rock Cafe Bucuresti se afla in parcul Herastrau - Soseaua Kiseleff, nr. 32

Locatia dispune si de cateva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Magic FM.

Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
USR anunţă că, miercuri, un membru USR a fost agresat în timp ce strângea semnături în zona Lujerului din Sectorul 6, Bucureşti. ”Ieri, un membru USR a fost agresat în timp ce...
REPER ar vrea candidați comuni cu Alianța Dreapta Unită, la Capitală: "Luăm cu toții decizia matură de a ne așeza cât mai repede la masă"
REPER ar vrea candidați comuni cu Alianța Dreapta Unită, la Capitală: "Luăm cu toții decizia matură de a ne așeza cât mai repede la masă"
REPER, partidul condus de fostul premier Dacian Cioloș, anunță că a trimis o invitație la dialog colegilor de la USR, PMP și Forța Dreptei, filialele din București, în vederea găsirii...
#Directia 5 concert Hard Rock Cafe , #concert