De Dragobete, sarbatoarea iubirii la romani, concerte si evenimente dedicate in Bucuresti si in tara

Duminica, 24 Februarie 2019, ora 10:30
4287 citiri
De Dragobete, sarbatoarea iubirii la romani, concerte si evenimente dedicate in Bucuresti si in tara
Foto: Arhiva Pixabay

Dragobetele, sarbatoarea iubirii la romani, este sarbatorit in Bucuresti si in tara printr-o serie de concerte si evenimente relaxante.

Baietii de la Hara vor canta, duminica seara, incepand cu ora 20:00, in Beraria H din Bucuresti. Piese precum "Cine" sau "Mai frumoasa" vor rasuna in Ziua Iubirii la romani. Inainte de baietii de la Hara, in aceeasi locatie, de la ora 15:00, vor canta Matilda Pascal Cojocarita si Luminita Baduna, acompaniate de Taraf.

De la ora 16:00, poti lua parte la Bucurestiul indragostitilor de altadata, un tur gratuit care va dura doua ore si care va incepe la Teatrul National Bucuresti.

Vrei sa asculti "Love of my life" sau "Bohemian Rhapsody"? Atunci vino duminica seara in Quantic, unde Dan Helciug se va ocupa de atmosfera la evenimentul De Dragobete cu My Queen de Dan Helciug.

De la ora 19:00, la Muzeul Municipiului Bucuresti va avea loc concertul "Dar Muzical de Dragobete", cu soprana Arlinda Morava si Bucharest Ladies Cvintet.

Dragobetele si Saftita lui Marius Mihalache se intalnesc la TNB de la ora 20:00.

Spectacolul lui Gigi Caciuleanu, "Eine kleine Nachtmusik", pus in scena de Lari Giorgescu, ce are loc de la ora 20:00 la UnTeatru, este un mod aparte de a sarbatori Dragobetele.

De la ora 19:00, in Yellow Club, va avea loc concertul caritabil Povesti de Dragobete.

Doina Lavric Parghel si actorul Vlad Radescu vor sustine un concert de la ora 17:00, la Muzeul National al Literaturii Romane.

De la ora 17:00 poti merge la un atelier creativ de vorbe frumoase si conversatii de tinut minte, "De Dragobete Facem Complimente", ce are loc la Carturesti.

Daca nu va fac cu ochiul concertele si optati pentru teatru, puteti merge la "Dragostea celor trei portocale", de la Teatrul "Stela Popescu", la Sala Gloria, duminica, de la ora 19.00 sau la "Romeo si Julieta" de William Shakespeare, care se joaca la Teatrul Mic de la ora 20:00.

Baietii de la Holograf vor canta de Dragobete la Cluj-Napoca, de la 22.30, la Casa de Cultura a Studentilor.

Bodo si Proconsul vor face atmosfera in Bacau, in MAURO'S Pub & More, de la 20:00.

La Sala Olimpia din Timisoara, Delia va canta incepand cu ora 20:00.

De la 18:30, baietii de la Taxi vor canta in Doors, in Constanta.

Emric Imre si al sau "Nebun de alb" vor fi de la ora 19:00, in Gramps the PUB, din Iasi.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres al Forţa Dreptei este organizat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, formaţiunea urmând să îşi aleagă conducerea naţională şi să îşi prezinte candidaţii la alegerile...
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
România se pregătește de alegeri. Europarlamentarele vor avea loc în aceeași zi cu localele. ARA Public Opinion a realizat o cercetare sociologică în legătură cu evenimentele ce vor avea...
#evenimente Dragobete Bucuresti, #evenimente Dragobete , #timp liber
Comentarii
Poza MosGerila
MosGerila
rank 5
Pentru Dracnea, Dragobetele se traduce prin Vaseline Day :)))