1.000 de alergatori iau startul sambata la Crosul IT-istilor

Comunicat de presa
Sambata, 22 Iunie 2019, ora 07:23
16821 citiri
1.000 de alergatori iau startul sambata la Crosul IT-istilor

Aproximativ 1.000 de persoane vor participa sambata, in Parcul Tineretului, la cea de-a sasea editie a Crosului IT-istilor powered by Infodesign.

Sub deviza Log out, shut down, go run!, cei inscrisi la eveniment sunt invitati astfel sa se deconecteze de la calculatoare si alte gadgeturi si sa se conecteze la energia minuntata pe care comunitatea IT a demonstrat ca o are timp de cinci editii consecutive.

Programul crosului incepe cu distribuirea kiturilor de concurs, la ora 7:30, continua cu sesiunea de incalzire asigurata de antrenorul si expertul in nutritie, Claudiu Porof, urmand ca startul competitiei sa fie dat la ora 9:30 de ambasadorul evenimentului, Bogdan Vintila.

Cu o experienta de peste 20 de ani in fotbalul romanesc, Bogdan Vintila a sustinut cu trup si suflet echipa FC Arges din pozitia de portar, a reprezentat Romania cu mandrie la echipa nationala si a aplicat vasta experienta dobandita din pozitia de antrenor secund la Galatasaray si FC Viitorul, alaturi de Gheorghe Hagi.

Pe langa Bogdan Vintila, mai sustine Crosul IT-istilor si FcPlayer Junior, o echipa de fotbalisti multiplu premiata, care cu siguranta ii va cuceri pe cei prezenti.

Cele mai rapide 24 de persoane vor primi astfel medaliile si premiile chiar din mainile acestor copii, care au dovedit ca prin efort si determinare, poti sa cuceresti orice podium.

Si pentru ca, la Crosul IT-istilor, nu doar cei care scot cei mai buni timpi sunt invingatori, vor mai fi acordate si alte 13 premii surpriza.

Concurentii si-au exprimat optiunea de a alerga la cursa Hobby 3 km (o tura de lac) sau la cursa Expert 10 km (trei ture de lac).

Detaliile privind programul si regulamentul crosului se regasesc pe site-ul www.infodesign.ro sau pe pagina de facebook dedicata evenimentului Crosul IT-istilor.

Competitia, premiata cu mentiune la Romanian CSR Awards 2018, este organizata de Infodesign, in parteneriat cu F-Secure Romania care au asigurat participarea gratuita pentru 90% dintre alergatori, in limita kiturilor disponibile.

Crosul IT-istilor este sustinut de Ziare.com, iar un aport considerabil in sustinerea crosului il au si sponsorii: Codezilla, Redis Nutritie, Aqua Carpatica, Mojo Sailing, Discovery Arena, Anvergura, Buff Romania, Orange, Genesis, Marvo, Nutrislim, The Cage, Answear, Kineto Land, GoPro si Sano.

Cu o experienta de peste 26 de ani pe piata nationala si internationala, Infodesign ofera servicii din domenii variate: Solutii IT, Programare Web & Mobile, Creatie si productie publicitara, Servicii Financiar - Contabile. Infodesign Group este o societate cu capital 100% romanesc, cu sedii in Bucuresti, Iasi si Bulgaria.

Marcel Ciolacu închide subiectul programului magazinelor în weekend. „Nu este oportun”
Marcel Ciolacu închide subiectul programului magazinelor în weekend. „Nu este oportun”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a declarat joi, 28 martie, că semnalele primite din rândul societăţii arată clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend. "În...
Conspirația „George Soroș”, din nou în România, în plin an electoral. Reacția nervoasă a lui Cioloș, întrebat dacă miliardarul se află în spatele partidului său
Conspirația „George Soroș”, din nou în România, în plin an electoral. Reacția nervoasă a lui Cioloș, întrebat dacă miliardarul se află în spatele partidului său
Europarlamentarul REPER Dacian Cioloş a declarat la Iaşi, după ce a fost întrebat de un bărbat dacă în spatele partidului din care face parte se află George Soros, că nu s-a întâlnit...
#crosul itistilor, #cros IT, #cros Infodesign , #timp liber