Cine va supravietui in Game of Thrones?

Marti, 16 Aprilie 2019, ora 15:24
5504 citiri
Cine va supravietui in Game of Thrones?
Foto: Arhiva Pixabay

In serialul "Game of Thrones", in care personajele mor pe capete, sansele de supravietuire sunt destul de mici. Studentii de la o universitate germana spun ca personajele feminine au sanse mai mari decat cele masculine.

Studentii de la Universitatea Tehnica din Munchen au publicat un algoritm care se bazeaza pe informatii de pe Internet legate de "Game of Thrones" ("Urzeala tronurilor"), pentru a descoperi cine va supravietui pana la final.

Telespectatorii se pregatesc pentru inceputul sfarsitului, odata cu primul episod din sezonul 8 al "Game of Thrones", totodata si sezonul final al premiatului serial.

Cine s-ar putea sa moara:

Daenerys Targaryen - 1 la suta

Tyrion Lannister - 3 la suta

Cersei Lannister - 5 la suta

Jon Snow - 12 la suta

Arya Stark - 47 la suta

Sansa Stark - 73.3 la suta

Bronn - 93.5 la suta

"Tehnici ce tin de inteligenta artificiala"

Supervizorul proiectului, Guy Yachdav, a declarat ca algoritmul foloseste analize de longevitate, o tehnica folosita pentru a prezice efectele procedurilor medicale si ale tratamentelor.

Chiar daca analiza se bazeaza pe informatii "din lumea fanteziei, ele sunt identice cu cele folosite in lumea reala".

Ce este "Game of Thrones"?

"Game of Thrones" este un serial de televiziune produs de HBO. Se bazeaza pe bestseller-urile autorului George R.R. Martin, o serie numita "A Song of Ice and Fire" ("Cantec de gheta si foc") . Serialul TV a castigat nenumarate premii.

Cine a creat algoritmul?

Aplicatia web care se bazeaza pe acest algoritm a fost creata in 2016 de studentii Universitatii Tehnice din Munchen, pentru a calcula sansele de supravietuire ale personajelor in sezonul sase. A fost reactivat in 2019, la seminariile despre tehnologia Javascript.

Lavinia Pitu

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres al Forţa Dreptei este organizat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, formaţiunea urmând să îşi aleagă conducerea naţională şi să îşi prezinte candidaţii la alegerile...
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
România se pregătește de alegeri. Europarlamentarele vor avea loc în aceeași zi cu localele. ARA Public Opinion a realizat o cercetare sociologică în legătură cu evenimentele ce vor avea...
#cine moare in Game of Thrones , #serial