Au fost dezvaluit primele imagini din cel de-al optulea sezon al Game of Thrones

Joi, 07 Februarie 2019, ora 10:56
3461 citiri
Au fost dezvaluit primele imagini din cel de-al optulea sezon al Game of Thrones
Foto: Facebook/Game of Thrones

Primele imagini din cel de-al optulea sezon al serialului ''Game Of Thrones'' au fost dezvaluite de HBO in timp ce fanii sagai fantastice epice asteapta cu nerabdare lansarea ultimei serii, relateaza joi Press Association.

Sezonul final, alcatuit din sase episoade, va fi lansat in luna aprilie si va aduce deznodamantul bataliei pentru Westeros - la aproape doi ani dupa sfarsitul sezonului anterior.

HBO a evitat cu meticulozitate scurgerea de informatii despre ultima parte a acestei francize de succes, asadar nu este de mirare ca imaginile proaspat lansate nu ofera prea multe indicii in afara de personajele principale care vor reveni pe micile ecrane.

Lena Headey se va intoarce in al optulea sezon in rolul rolul reginei lipsite de scrupule Cersei Lannister, fiind prezentata in imagini langa Tronul de Fier, aflat in centrul bataliilor din Westeros.

Emilia Clarke, care a jucat rolul lui Daenerys Targaryen in toate cele sapte sezoane ale "Game of Thrones", va reveni la randul sau, in binecunoscuta infatisare argintie.

Kit Harington, interpretul personajului Jon Snow inca de la debutul seriei, in 2011, este prezent de asemenea in imaginile dezvaluite de HBO. Sezonul sapte a adus o revelatie uluitoare cu privire la provenienta personajului sau, iar telespectatorii spera sa afle deznodamantul pana la sfarsitul celui de-al optulea sezon.

Maisie Williams, in varsta de 21 de ani, va reveni de asemenea in rolul Arya Stark, fiica baietoasa de provenienta nobila.

Printre celelalte vedete care se vor intoarce pe micile ecrane in ultimul sezon se numara Sophie Turner, in rolul Sansa Stark, Nikolaj Coster-Waldau, interpretul personajului Jaime Lannister, dar si Peter Dinklage, in rolul Tyrion Lannister.

"Game of Thrones" este bazat pe seria de romane fantastice semnate de George R. R. Martin "A Song of Ice and Fire" si a fost adaptat pentru televiziune de David Benioff si D. B. Weiss.

Aceasta saga pentru micile ecrane a devenit unul dintre cele mai urmarite seriale de televiziune, iar actorii sai au ajuns vedete celebre in intreaga lume, cu toate ca multi dintre ei nu erau cunoscuti anterior.

Primul episod din cel de-al optulea sezon al "Game of Thrones" va fi difuzat in premiera duminica, 14 aprilie, potrivit HBO.

Citeste si Veste buna pentru fanii Game of Thrones - ce vor putea urmari dupa ce serialul se va termina, in 2019

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Game of Thrones sezon 8, #Game of Thrones imagini , #serial