A doua editie a Corporate Regatta a avut loc in perioada 21-23 iunie, la Marina Limanu

Comunicat de presa
Marti, 25 Iunie 2019, ora 18:36
11458 citiri
A doua editie a Corporate Regatta a avut loc in perioada 21-23 iunie, la Marina Limanu

Prima editie a competitiei de yachting dedicata companiilor, Regata SetSail Corporate, a avut loc in perioada 21 - 23 iunie, la Marina Limanu, Mangalia.

18 echipaje formate din reprezentanti ai companiilor Sameday, Raiffeisen Leasing, Raiffeisen Broker, Kaufland, BCR, Samsung, Emag, Aggreko, Netopia, TerraGaz Construct, KXL, Republic of Gamers, Hospice, Fairvalue Consulting, Braiconf, Hristescu & Partners si Beluga s-au intalnit la startul celor doua de zile de curse in care au experimentat activitati inedite alaturi de instructorii scolii de navigatie SetSail.

Cele 18 ambarcatiuni inscrise in competitie au realizat curse pe mare alaturi de portul Mangalia, pe un traseu serpuit, o activitate antrenanta care le-a oferit participantilor un mediu dinamic si distractiv cu focus pe spiritul de echipa.

"Timpul petrecut la Corporate Regatta a fost minunat de la inceput pana la sfarsit! A fost o experienta speciala deoarece putini dintre noi mai pusesera piciorul pe un velier si nu eram obisnuiti cu acest grad de efort. Si pentru ca vremea a tinut cu noi, experienta s-a dovedit a fi extraordinara. Evenimentul ne-a dat posibilitatea sa invatam si sa experimentam lucruri noi, intr-o atmosfera prietenoasa si ne-am bucurat de o foarte buna organizare.

Am venit ca o echipa pentru a ne intari coeziunea in cadrul unor conditii total diferite de cele de la serviciu, am simtit ca ne-am indeplinit si chiar ne-am depasit asteptarile si obiectivele. In plus, am creat amintiri frumoase. Multumim organizatorilor, instructorilor si celorlalte companii participante pentru un eveniment de neuitat", a declarat Lucian Baltaru, Director General Sameday Courier.

Dupa o finala stransa, la Clasa ORC A, compania KXL a castigat premiul I, locul al II-lea a fost castigat de NETOPIA, locul al III-lea a apartinut companiei RAIFFEISEN BROKER.

La Clasa ORC B, echipajul companiei TEAM HOSPICE a castigat locul I, locul al II-lea a fost obtinut de RAIFFEISEN LEASING, locul al III-lea a fost adjudecat de echipajul companiei TERRA GAZ CONSTRUCT.

Regata Corporate s-a aflat la a doua editie, iar organizatorii doresc sa repete aceasta experienta.

"Ne bucuram ca si aceasta a doua editie a competitie de yachting din Romania dedicata companiilor s-a bucurat de un real succes, reunind angajati si parteneri pregatiti pentru a manevra cu succes barca care i-a antrenat pentru a fi numarul 1. Am avut o crestere a numarului de echipaje de peste 60% si cu siguranta vom repeta acest eveniment si anul viitor. Multumim tutror participantilor si sponsorilor nostri, Jeep, Beluga si Sarto", a declarat Valentin Oeru, Managing Partner Setsail.

Despre SetSail, scoala de navigatie pentru conducatori de ambarcatiuni de agrement, fondata de Sorin Drugan

Scoala de yachting SetSail transforma oameni obisnuiti in navigatori pasionati. Cursurile teoretice se desfasoara in Bucuresti. Instructorii SetSail, majoritatea lupi de mare, specialisti in domeniul predat, transforma orele de curs in experiente captivante.

"Cand am deschis scoala de navigatie, acum 8 ani, yachtingul era un sport practicat intr-o casta mai degraba restransa. Ne-am propus sa promovam acest sport complex si sa contribuim la dezvoltarea comunitatii de yachting prin cursuri de yachting si regate. Avem deja peste 1.300 de elevi, dintre care multi ne sunt colegi de echipaj, competitori sau chiar instructori in scoala.", a declarat Ovidiu Drugan, director SetSail.

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#Corporate Regatta, #competi ie yachting companii , #timp liber