Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Volkswagen > modele
A   A   A

Volkswagen pregateste un model rival pentru Tesla la un pret neasteptat de mic

Volkswagen pregateste un model rival pentru Tesla la un pret neasteptat de mic
Foto: Volkswagen
Volkswagen vrea sa intre tot mai puternic pe piata masinilor electrice si pregateste lansarea unui model rival pentru Tesla.

Dupa ce mai multe orase importante au inceput sa interzica masinile cu motoare diesel, cei de la Volkswagen si-au dat seama ca trebuie sa schimbe strategia.

In acest sens, nemtii intentioneaza sa lanseze mai multe modele electrice, conform unor surse din cadrul companiei preluate de Reuters.

Marea surpriza este lansarea unei masini electrice care sa concureze cu Tesla Model 3. Atuul ar urma sa fie pretul, mai mic de 20 de mii de euro (aproximativ 23 de mii de dolari) . In comparatie, Tesla Model 3 are un pret de 35 de mii de dolari.

Cardul de masa Up Dejun este versiunea moderna si simplificata a tichetului de masa. Ai 0 lei costuri la emiterea cardurilor si economisesti pana la 37% fata de o crestere salariala in bani. Afla mai multe AICI!
Pentru a reduce cat mai mult costurile, cei de la Volkswagen pregatesc inclusiv o alianta cu Ford, o companie cu state vechi pe piata din SUA.

De asemenea, o alta alianta va fi facuta cu producatorul de celule de baterii SK Innovation.

C.S.
Facebook ShareTweet
 Vineri, 09 Noiembrie 2018, ora 10:22

 Articol citit de 10262 ori

Citeste si: