Ministrul Viorel Ilie s-a sucit. Ieri declara ca e dispus sa demisioneze, azi spune ca nu a afirmat asa ceva

Joi, 12 Octombrie 2017, ora 16:11
4607 citiri
Ministrul Viorel Ilie s-a sucit. Ieri declara ca e dispus sa demisioneze, azi spune ca nu a afirmat asa ceva
Foto: Hepta.ro

Ministrul pentru Relatia cu Parlamentul, Viorel Ilie, s-a sucit. Dupa ce miercuri a spus ca este dispus sa renunte la mandatul de membru al Guvernului, azi el s-a dezis de afirmatia facuta.

Mai mult, ministrul a acuzat reporterul Realitatea TV, pe un ton nervos, ca ii rastalmaceste cuvintele.

"Nu am afirmat asa ceva", a declarat Viorel Ilie, intrebat daca isi mentine declaratia potrivit careia este dispus sa demisioneze.

"Va rog sa imi permiteti sa nu mai declar nimic, pentru ca dumneavoastra divagati din ceea ce spun eu si nu este cazul", a continuat el.

Miercuri, Viorel Ilie a spus ca este dispus sa demisioneze, precizand insa ca ALDE va lua o decizie in privinta sa in aceasta seara.

"Nu am vazut nicio lista si nu fac comentarii la comentarii. Aveti destui comentatori. Vom lua o decizie, cum am stabilit, cand se va intoarce domnul presedinte Tariceanu, adica in seara aceasta", a spus Ilie, intrebat daca se afla pe lista cu ministrii remaniabili a premierului Mihai Tudose.

Chestionat in continuare daca este dispus sa renunte la mandatul de ministru pentru Relatia cu Parlamentul, Viorel Ilie a raspuns: "Desigur!".

ALDE a decis sa nu renunte la Viorel Ilie

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a anuntat, joi dupa-amiza, ca formatiunea sa a decis sa il mentina pe Viorel Ilie in functia de ministru pentru Relatia cu Parlamentul, in ciuda faptului ca Mihai Tudose il are pe lista de remaniabili.

"Noi am luat o decizie in urma cu doua saptamani prin care spirjijul politic pentru ministrul nostru lui Viorel Ilie este mentinut. Nu suntem de acord cu vreo propunere de demisie proprie, de a lua in consideratie un act de demisie, pentru ca noi i-am acordat sprijinul politic", a transmis Tariceanu, dupa sedinta ALDE.

Liderul ALDE a adaugat ca nu exista niciun motiv pentru ca formatiunea sa ii retraga sprijinul lui Viorel Ilie.

Totodata, el a atacat DNA, care cere urmarirea penala a lui Viorel Ilie, precizand ca institutia si-a pierdut credibilitatea.

Senatul a avizat negativ saptamana trecuta cererea DNA de avizare a inceperii urmaririi penale a senatorului ALDE Viorel Ilie, ministrul delegat pentru Relatia cu Parlamentul.

El este acuzat de instigare la infractiunea de folosire, in orice mod, direct sau indirect, de informatii ce nu sunt destinate publicitatii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informatii.

I.O.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Viorel Ilie demisie , #ministru pentru Relatia cu Parlamentul