Viitorul lui Hagi se impune la scor pe terenul Astrei

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Luni, 08 Aprilie 2019, ora 20:24
7939 citiri
Viitorul lui Hagi se impune la scor pe terenul Astrei
Foto: Captura DigiSport

Viitorul lui Gica Hagi reintra in lupta pentru podium dupa o victorie categorica in deplasare pe terenul celor de la Astra Giurgiu.

Scorul final a fost 4-1, eroul partidei fiind George Ganea, fiul fostului international roman Ionel Ganea, autor al unei "duble".

Titularizat in premiera de Hagi, Ganea junior a deschis scorul pentru oaspeti in minutul 21, dupa o combinatie de efect cu brazilianul Eric in careul advers.

Carlo Casap a dublat avantajul dobrogenilor cu o lovitura de cap, iar Denis Alibec a redus din diferenta pana la pauza cu unul dintre cele mai frumoase goluri din Liga 1.

Atacantul Astrei a plecat din propria jumatate de teren, a sprintat printre jucatorii lui Hagi, a driblat tei dintre acestia si a marcat cu un sut plasat.

Totusi, Astra n-a reusit mai mult de golul de onoare, asta si pentru ca Pires a fost eliminat destul de usor in minutul 38 pentru cumul de cartonase galbene.

Dupa pauza Eric a punctat si el cu un sut din cadere de la marginea careului scapat in poarta de Lazar, iar Ganea si-a incheiat prestatia excelenta cu o noua reusita in minutul 71.

In urma acestei victorii Viitorul ajunge la 26 de puncte si este la numai 4 "lungimi" in spatele celor de la CSU Craiova, ocupanta ultimei pozitii de pe podium. Astra, in schimb, este penultima in play-off dupa patru infrangeri in patru meciuri.

ECHIPELE DE START

Viitorul: Tordai - Mladen, Artean, Iacob, Kuipers - Achim, Casap, Ciobanu - Calcan, Eric, Ganea

Rezerve: Cojocaru - Boboc, Leca, Tircoveanu, Ghita, Pitu, Munteanu

Antrenor: Gica Hagi

Astra: D. Lazar - Butean, Cestor, R. Crisan, Radunovic - Romario, Mrzljak, Begue - V. Gheorghe, D. Alibec, Llullaku

Rezerve: Miguel Santos - Erico, Bejan, N. Rosu, Biceanu, Balaure, Zoua

Antrenor: Costel Enache

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres al Forţa Dreptei este organizat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, formaţiunea urmând să îşi aleagă conducerea naţională şi să îşi prezinte candidaţii la alegerile...
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
România se pregătește de alegeri. Europarlamentarele vor avea loc în aceeași zi cu localele. ARA Public Opinion a realizat o cercetare sociologică în legătură cu evenimentele ce vor avea...
#Viitorul Astra rezultat, #Viitorul rezultate Liga 1, #George Ganea Viitorul Liga 1 , #Liga 1