Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
A   A   A

Viitorul lui Hagi ameninta cu un proces daca pierde titlul la TAS

Viitorul lui Hagi ameninta cu un proces daca pierde titlul la TAS
Foto: Facebook/ Academia de fotbal Gheorghe Hagi
FC Viitorul, echipa lui Gica Hagi, se va adresa instantelor civile din tara daca va pierde titlul la Tribunalul pentru Arbitraj Sportiv de la Lausanne.

Cristian Bivolaru, directorul general al dobrogenilor, a anuntat ca Viitorul ia in calcul cat se poate de serios optiunea procesului civil in cazul in care TAS va atribui titlul FCSB-ului.

Reclamate ar fi cele doua foruri din fotbalul romanesc, FRF si LPF, care nu au un regulament suficient de clar.

"Cu siguranta, daca se va ajunge pana la TAS, noi, fiind parte lezata, vom cere dreptul de a interveni in acest proces. Si daca lucrurile vor merge mai departe si va fi o decizie care ne va dezavantaja, vom merge in civil, in tara, si vom chema pentru tot felul de daune morale si materiale institutiile care credem noi ca ne-au dezavantajat in aceasta situatie, daca va fi cazul.
Ca sa ajungi sa nu-ti cunosti propriile regulamente sau sa nu le mai recunosti si sa indemni cluburile sa-si caute dreptatea la TAS, cred eu ca este mult prea mult, ajungem sa fim rusinea Europei. Sunt doua motive, faptul ca in aceasta speta este implicata Steaua, care are o forta pe care toata lumea i-o recunoaste din toate punctele de vedere, suntem si implicati in aceasta lupta intre palate. Eu am fost la TAS, stiu cum sunt lucrurile acolo, oamenii sunt de buna credinta, dar e vorba de interpretarea unui text. Mergand pe practica de pana acum, pe faptul ca am inceput campionatul cu niste reguli si noi am castigat campionatul pe teren, consideram ca nu are are ce sa ni se intample. Asta nu inseamna ca nu ne rezervam dreptul sa ne aparam si ulterior, daca suntem nemultumiti de solutie, sa mergem mai departe", a declarat Bivolaru pentru DigiSport.
Viitorul si FCSB au incheiat campionatul la egalitate de puncte, dobrogenii primind titlul datorita rezultatelor directe din play-off mai bune.

Gigi Becali si oamenii lui sustin insa ca regulamentul nu prevede explicit faptul ca se iau in considerare meciurile directe din play-off si solicita departajarea in functie de rezultatele din anul competitional, FCSB fiind avantajata de cele doua victorii din sezonul regulat.

Vicecampioana a anuntat ca se va adresa Tribunalului de la Lausanne in aceasta speta, o plangere urmand a fi depusa dupa omologarea clasamentului.

M.D.
Facebook ShareTweetGoogle Share
 Vineri, 19 Mai 2017, ora 14:52

 Articol citit de 4536 ori

Citeste si: