Lider PSD: E prea multa democratie, nu strica putina dictatura (Video)

Joi, 20 Noiembrie 2014, ora 15:16
16757 citiri
Lider PSD: E prea multa democratie, nu strica putina dictatura (Video)
Foto: Press Alert Tv

Titu Bojin, sef al PSD Timis si al Consiliului Judetean Timis, sustine ca Facebookul este "de vina" pentru esecul lui Victor Ponta la alegerile prezidentiale. In opinia liderului PSD, acum in partid este necesara "putina dictatura".

"Daca esti foarte istet ca sa te joci pe Facebook nu inseamna ca ai si experienta necesara de a conduce", a declarat Bojin, la Press Alert Tv.

Un consilier PSD si-a cerut scuze dupa ce i-a jignit pe votantii lui Iohannis

Bojin a mai declarat ca nu tine cu dintii de functii si, daca i se va cere, isi va depune demisia. "Eu am trecut de la mecanic de utilaje grele pana la functia pe care o am acum", a subliniat Bojin.

In ceea ce priveste refacerea PSD-ului dupa infrangerea de la prezidentiale, Bojin este de parere ca "partidul trebuie sa stranga din dinti, sa stranga durerea si sa incheie cu rafuieli personale. Fiecare sa isi ia locul, pentru ca la noi s-a gasit foarte multa lume care sa maraie si sa discute ceea ce s-a dispus local de la nivel national. De la nivel national sa se rareasca putin randurile. Sunt foarte stufoase si mari organele de conducere. E prea multa democratie, putina dictatura nu strica. Cred ca e nevoie de ea".

Senator PSD: Presa e o hiena care suge sange! Ieri le-am dat un miel, azi le dam doi elefanti

Ba, mai mult, Bojin a avertizat ca in organizatia pe care o conduce vrea sa instaureze deja dictatura.

"Ma chinui sa-i bat pentru instructie si pentru ca sa poate sa invete tot ce trebuie bun pentru momentul cand o sa le dau pixul si stampila sa le duca cu cinste. In partid nu poti sa te revolti chiar asa. Haideti sa ne intelegem. In partid e altceva decat in strada. Tocmai aici vorbeam de disciplina, tocmai aici am spus de dictatura.

Aici am spus de merite pentru ca unii care au avut pile, cunostinte, relatii, au progresat, au ars etapele si nu le ajung etapele. Nu va spun niciun nume pentru ca sunt copii buni. Si v-am spus ca-i bat eu, nu vi-i dau dumneavoastra sa-i bateti. Nu-i bat in public. Am copii buni in PSD care merita sa creasca, sa preia in mod pasnic, nu trebuie sa se bata cu mine sa ia functia. Cand sunt convins ca o pot duce, fiti convins ca le predau cheia de la partid", a conchis social-democratul.

Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Acum la mine e noapte târziu, dar calendaristic ziua de 27 martie a început deja. Când domniile voastre (sau majoritatea) veți citi acest articol (în două părți), peste cea de-a 29-a zi a...
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
#Bojin dictatura PSD, #alegeri prezidentiale PSD dictatura, #lider PSD democratie dictatura , #PSD