Ciutacu lasa Antena 3 pentru Romania TV

Luni, 25 Martie 2013, ora 15:08
9965 citiri
Ciutacu lasa Antena 3 pentru Romania TV
Foto: Adevarul

Realizatorul TV Victor Ciutacu a anuntat, luni, ca va parasi Antena 3. El va lucra de acum incolo pentru Romania TV, postul de televizune al deputatului PSD Sebastian Ghita.

"Se termina un ciclu profesional si de viata. Dupa aproape noua ani (dintre care peste sase si la TV), parasesc trustul Intact. A fost cel mai lung (si cel mai placut) loc de munca pe care l-am avut. Si, in 20 de ani, am trecut prin cateva...

Sigur, cea mai la indemana e teoria conspiratiei. O sa va dezamagesc. Nu e nici un scandal. Si, din punctul meu de vedere, nici n-are de ce sa fie. Nu m-am certat cu nimeni, nu mustesc frustrarile-n mine. N-as avea nici un motiv serios sa ma plang si chiar nu-s genul care sa-si caute motivatie pentru autovictimizare. E o oportunitate de cariera si atat", a scris Victor Ciutacu pe blog.

Victor Ciutacu locuieste in apartament social de la Primarie

Ciutacu va pleca la Romania TV, post al carui patron, Sebastian Ghita, se afla in conflict cu familia Voiculescu, care detine Intact.

"Nu ma interesaza conflictul lui cu proprietarul postului de televiziune unde voi lucra. Nu am participat (si nici nu voi participa!) la el. Mi-ajung, cu varf si indesat, rafuielile mele. Pe ale lor sa si le rezolve personal sau prin reprezentanti, altii decat mine. Am suficiente alte preocupari in viata.

Plesu: Nu mai vreau sa traiesc intr-o lume in care principalele personaje sunt Ciutacu, Basescu, Gadea

(...) Am ales Romania TV, care - o, da! - m-a si injurat. Plec de la liderul autoritar la un aspirant, nu e prima oara cand o iau de la zero. Ma voi vedea zilnic si cu oameni care ma detesta. Nu ma intereseaza", a mai scris Ciutacu.

Ciutacu a lucrat in trustul Intact ca redactor sef la Jurnalul National si realizator al emisiunii "Vorbe Grele" de la Antena 3.

Jurnalista Sorina Matei, care a demisionat de la Antena 3 si, in prezent, lucreaza la RTV, a comentat pe blogul personal anuntul lui Ciutacu.

"Pentru cei care ma tot intreaba, am un singur raspuns: parerile mele despre individul Ciutacu nu s-au schimbat si nu se vor schimba niciodata. Au fost exprimate deschis pe acest blog si mi le sustin in continuare. Eu nu reevaluez pe nimeni. Ca atare, voi decide ce voi face in continuare. Cam atat", a scris Sorina Matei.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Victor Ciutacu Romania TV, #Victor Ciutacu Vorbe Grele, #Ciutacu Dan Voiculescu , #Antena