Trusoul de botez - ce traditii se impun pentru acesta

Advertorial
Miercuri, 30 Ianuarie 2019, ora 00:44
19064 citiri
Trusoul de botez - ce traditii se impun pentru acesta

Pregatirile pentru botez sunt un motiv in plus de a apela la servicii profesionale. In ultimii ani exista o industrie si a acestui segment de activitate, ce se pare ca impune tot mai multe pretentii.

Desi la baza astfel de evenimente au traditii binecunoscute, dorinta este de a personaliza si de a avea o amprenta personala pentru tot ce tine de organizare si prezentare.

Printre acestea se numara si trusoul de botez. Acesta face referire la traditiile stravechi ale obiceiului crestin, pastrate cu sfintenie si astazi, insa cu un accent modern deopotriva.

Couture Bebe, creator de trusou botez, de tinute pentru cei mici special dedicate acestui tip de eveniment, precum si a accesoriilor specifice - lumanari - stie foarte bine care sunt tendintele in materie de preferinte.

Parintii si mai ales viitorii nasi tin cont de dogmele crestine si mai apoi de notele moderne, dorind ca ceea ce poarta cel mic sa fie realmente special dedicate lui. Asa a luat nastere si personalizarea sau posibilitatea de a achizitiona un trusou dupa cerinte anume si desigur aparte.

Ce contine un trusou

Denumit generic "trusou" setul specific de lucruri necesare unui nou nascut pentru ceremonia religioasa se refera la:

- Prosop - traditia spune ca unul este pentru preot, spre curatirea desavarsita cu care va savarsi slujba de botez. Un altul este pentru copil.

- Pana de mir, fasa si paturica - aminteste de simpla panza de bumbac cu care se infasura copilul, de taina botezului in simplitatea sa, de curatirea sufletului si inceput de viata crestina. Fasa are mai degraba rol practic, precum si paturica.

- Accesorii si alte detalii precum sapun, sticluta de mir, lumanare, saculet sapun, cutie pentru prima suvita etc.

Astfel de seturi au inceput sa fie tot mai populare din ratiuni practice in primul rand.

Rolul unui nas este de a oferi celui mic taina botezului, insotindu-l pe drumul de crestinare. Acest eveniment impune o serie de traditii de care nasii se ocupa, printre care cele necesare pentru botezul in sine. Este cu atat mai usor pentru acestia sa aiba un set complet cu lucrurile necesare.

Insa un alt motiv pentru care trusourile de botez sunt la mare cautare se refera la stilul unitar, la design, la stilul comun al pieselor parte din aceste seturi.

Trusourile moderne, de marca Couture Bebe

Produsele incluse sunt cele care acopera tot necesarul pentru ceremonia religioasa. Sunt materiale atent alese, calitate premium, 100% bumbac. Ca o completare, acestea sunt desavarsite de detalii si accesorii care creeaza un design unic.

Se pot personaliza de asemenea, cel mai adesea fiind dorite imprimarea numelui copilului si a datei botezului. Personalizarea este inclusa in pret si implica aplicare de broderie.

Dantela, glitter, satin sunt doar cateva texturi si materiale ce dau farmec unui trusou de botez. Tematica este si ea interesanta, putand fi cea Disney, de printesa sau gentleman, vintage etc.

Creativitatea fara margini se poate spune ca se expune prin orice set de tip trusou de botez de marca Couture Bebe. Nou nascutul, fie ca este fetita sau baietel, are propria abordare si stil definit ales de nasi si in reprezentarea trusoului, ca pe masura evenimentului.

Couture Bebe poate crea in atelierele sale trusouri diverse, dupa preferintele fiecaruia. Permite personalizarea, alegerea culorilor si imbunatatiri, pentru ca rezultatul final sa fie unul unic.

In cadrul paginii oficiale couturebebe.ro se pot alege seturile deja facute si disponibile.

Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
#trusou botez , #bebelusi